MarktPlaza

Citroën DS - 3 CABRIO 1.2 82PK Chic AIRCO/CRUISE/PDC-A/ELEK.PAKKET

697x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2015 - feb 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
Wielbasis: 246 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 172 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Afwijkende dakkleur
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
Doe het dak open van deze cabriolet en ervaar de zon en de wind tijdens elke rit. Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Deze Citroën DS 3 is van het bouwjaar 2015 en heeft 45358 kilometer op de teller. Tot de uitrusting behoren ook extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroën DS 3 samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Citroën te reserveren.
Al onze auto's zijn zorgvuldig geïnspecteerd en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Autobedrijf Boek, daarbij kunt u uw eigen auto bij ons inruilen. Het is in overleg ook mogelijk de auto direct mee te nemen. Bij de aankoop van een auto kunt u, naast onze zeer voordelige meeneemprijzen, ook kiezen voor een aanvullend garantie/afleverpakket. Daarmee kiest u voor nog meer zekerheid voor uw zojuist aangeschafte auto. Bij Autobedrijf Boek kunt u kiezen uit verschillende afleverpakketten ook met BOVAG garantie tegen een geringe meerprijs. Ondanks dat deze advertentie met zeer veel zorg en nauwkeurig is samengesteld zijn druk en zetfouten voorbehouden*