MarktPlaza

Citroën CX - 2.5 Prestige Turbo 2

955x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Citroën CX - 2.5 GTI
- Kenteken: PHJD84
- APK tot: 18-07-2021
- Tellerstand: 244524 KM
- Carrosserievorm: Sedan
- Aantal deuren: 4
- Brandstofsoort: Benzine
- Bouwjaar: 1985
- Transmissie: Handgeschakeld
- Kleur: rood
- Motorinhoud: 2500 cc
- Aantal cilinders: 4
- Motorcode: M25-662
- Vermogen: 122 kW
- Ledig gewicht: 1371 kg
- Max. trekgewicht: 1300 kg
- Verbruik: l/100 km
- BTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaar
- Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Exterieur
- Centrale deurvergrendeling en elektrische ramen
- Getint glas
- Lichtmetalen velgen
- Metaalkleur (gevernist)
Interieur
- Airco
- Boordcomputer
- Hoedenplank en bagagedek
- Stuurbekrachtiging
- Velours bekleding
Overige
- Anti Blokkeer Systeem
- Kleur zwart.
Prachtige en unike CX 25 GTI Turbo uit 1985. Een CX uit het laatste jaar van de serie 1 met de karakteristieke stalen bumpers en de hydropneumatische vering die ook de DS beroemd maakte maar wel al met de Turbo motor van de serie 2. De CX is de laatste Citroen klassieker van de hand van Robert Opron, die onder meer ook de DS en de SM ontwierp. De 25 GTI Turbo met de klassieke uitstraling is alleen in 1985 gemaakt. Deze CX is uitgevoerd in de kleur Cassis Nacré, een kleur die is voorbehouden aan de Serie 2 in de jaren 1988-1989, ook in deze zin is deze CX uniek.
Deze CX is een oorspronkelijk Duits geleverde auto die al vele jaren in Nederland is. De auto is jarenlang in handen geweest van de eigenaar van Citroen specialist Citroville, nu Citro-Classique in Borculo. De jaren daarvoor was hij daar in onderhoud. Ruim drie jaar geleden is de CX gekocht door de huidige eigenaar, die weinig kilometers met de auto heeft gereden. De auto is altijd binnen gestald geweest maar door een verhuizing is de stalling niet meer beschikbaar. In het afgelopen jaar heeft de CX onder andere nieuwe Michelin TRX banden gekregen (1500euro), een gereviseerde dynamo en een nieuwe accu. Facturen natuurlijk ter inzage.
Let op, wij hebben flexibele openingstijden, graag bellen voor een afspraak op 06-13266571. Kijk ook eens op onze website www.hetgeldersautohuis.nl ,wij hebben altijd minimaal 25x Saab op voorraad waaronder Saab Youngtimers!
Alle auto's bieden wij aan tegen de scherpst mogelijke netto prijzen en met duidelijke afspraken. Om aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen bieden wij verschillende garantie mogelijkheden via onze samenwerking met Autotrust. Inruil en financiering mogelijk!
Wij rekenen € 495 kosten rijjklaar maken, dit is inclusief poetsen, beurt en nieuwe APK. Tevens bent u bij ons welkom voor APK, onderhoud & service, storingen/ diagnose en aircoservice (kijk ook op www.aircoservice-apeldoorn.nl en https://www.distributiekettingvervangen.nl ).
Het Gelders Autohuis
Zwolseweg 431
7345AG Wenum Wiesel
0613266571
info@hetgeldersautohuis.nl
www.hetgeldersautohuis.nl