MarktPlaza

Citroën C6 - 3.0 V6 24V AUT Exclusive 1ste Eigenaar

695x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2009
GVW: 2.271 kg
Afmetingen (LxBxH): 491 x 186 x 146 cm
Wielbasis: 290 cm
Topsnelheid: 230 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,2 l/100km (1 op 8,9)
Brandstofverbruik in de stad: 16,3 l/100km (1 op 6,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,2 l/100km (1 op 12,2)
CO2 uitstoot: 266 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 267 - 300 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbags voor
- Alarmsysteem SCM goedgekeurd
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelbare voorstoelen
- Elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen
- Gordijnairbags voor
- Houtinleg
- Knieairbag(s)
- Lederen stuurwiel
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Radio voorbereiding
- Reservewiel
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Stoelverwarming achter
- Telefoon
- Toerenteller
- Zij-airbags achter
- Zij-airbags voor
Het zekerheidspakket van € 595.- houdt in: - 12 maanden select garantie, waar alles onder valt behalve slijtage delen. Geldig in uw regio en Europa. - Citroën My Card service jaarpas met pech hulp 24/7 voor Europa, waarin lampjes, vloeistoffen vullen , band reparatie, ster rep. voorruit en een leenauto (€10,-/dag) in zit. - Onderhoudsbeurt + APK + Vervanging distributieriem (volgens fabrieksschema). - 20 liter brandstof + Professionele poetsbeurt. -Nationale Auto Pas. (geadverteerde prijs is zonder het maximale zekerheidspakket)
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting behoren ook getint glas, elektrisch bediende ramen, buitenspiegels in carrosseriekleur, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Met climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Deze auto is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.