MarktPlaza

Citroën C5 - 2.0 16V LIGNE BUSINESS AUT4

83x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2008
GVW: 2.090 kg
Afmetingen (LxBxH): 478 x 186 x 145 cm
Wielbasis: 281 cm
Topsnelheid: 205 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbags voor
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Gordijnairbags voor
- Knieairbag(s)
- Lederen stuurwiel
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Reservewiel
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Telefoon
- Toerenteller
- Zij-airbags voor
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De 2.0i 140 pk benzinemotor zorgt samen met de 4-traps automatische transmissie en het Hydro active veersysteem voor prima prestaties en comfort. Deze C5 Sedan is door ons nieuw geleverd en tot 2017 en 96.000 km altijd onderhouden. Geleverd met 6 maanden garantie en nieuwe distributie set met waterpomp (12-2019).. Ook getint glas, elektrisch bediende ramen, 17 inch lichtmetalen velgen, radio met cd. bumpers in carrosseriekleur, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor horen tot de voorzieningen op deze auto.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climate control. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren achter. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Met lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet.
Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit. U bent van harte welkom.
De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring, volledige reconditioneringsbehandeling en minimaal 25 euro aan brandstof. Voor meer informatie kunt u terecht bij afdeling verkoop: tel.: 0180-515055. Typefouten voorbehouden.
Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot de moderne Citroën-dealer in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.