MarktPlaza

Citroën C5 - 1.6 THP Business

556x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.065 kg
Afmetingen (LxBxH): 478 x 186 x 145 cm
Wielbasis: 282 cm
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,3 l/100km (1 op 10,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 153 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Complete pechhulp (€ 40): Complete pechhulp in Nederland en Europa. (jaarlijks bedrag)
- Basispakket (€ 299): APK keuring, controle van alle vloeistoffen, 1 maand garantie op de motor en versnellingsbak, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, kwart tank brandstof
- Pluspakket (€ 499): APK keuring, kleine onderhoudsbeurt, remcontrole, 3 maanden garantie op de motor en de versnellingsbak, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, kwart tank brandstof.
- Luxepakket (€ 799): APK keuring, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, remcontrole, 6 maanden volledige BOVAG- garantie, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, halfvolle tank brandstof.
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Geluidsisolerend glas
- Halogeen mistlampen
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur parelmoer
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, geluidsisolerende ramen, verstelbare lendesteunen, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Cruise contol houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook is de auto voorzien van: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
De genoemde prijs betreft een rijklaarprijs zonder garantie.
In de vermelde rijklaarprijs zit het volgende inbegrepen: Het tenaamstellen van het voertuig, eventueel vrijwaren van de inruilauto en reconditioneren van het in- en exterieur.
U kunt daarbij extra kiezen voor de volgende afleverpakketten:
Basispakket (€299,-), hierbij zit inbegrepen: APK keuring, Controle van alle vloeistoffen, 1 maand garantie op de motor en versnellingsbak, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, kwart tank brandstof.
Pluspakket (€499,-), Hierbij zit inbegrepen: APK keuring, kleine onderhoudsbeurt, remcontrole, 3 maanden garantie op de motor en de versnellingsbak, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, kwart tank brandstof.
Luxepakket (€799,-), Hierbij zit inbegrepen: APK keuring, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, remcontrole, 6 maanden volledige BOVAG- garantie, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, halfvolle tank brandstof.