MarktPlaza

Citroën C4 Picasso - INTENSIVE 1.6 VTi 120pk NAVI | KEYLESS | 1E EIGENAAR

460x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 183 x 161 cm
Wielbasis: 279 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 145 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 1e Eigenaar
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Achteruitrijcamera
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Aux/USB aansluiting
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth en Audiostreaming
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Dode hoek-detectiesysteem
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Elektrisch inklapbare spiegels
- Getinte ruiten achter
- Gordijnairbags voor
- Isofix
- Keyless entry & Start
- Lichtmetalen velgen (17)
- Meesturende koplampen
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Snelheidsbegrenzer
- Spoiler achter
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Telefoon
- Toerenteller
- Witte knipperlichten
- Zenith voorruit
- Zij-airbags
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Het wijdse uitzicht door de panoramische voorruit maakt van elke rit een belevenis. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, witte knipperlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Bij de luxe van deze auto hoort ook climate control. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn in hoogte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.