MarktPlaza

Citroën C4 Picasso - 1.6 VTi Business 5p. |airco | cruise | navigatie | LPG 3 |

172x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2008 - dec 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 2.015 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 183 x 167 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 186 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik in de stad: 10,1 l/100km (1 op 9,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 159 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 271 - 293 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- incl boekjes
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Warmtewerende voorruit
Veelzijdigheid en doordacht design staan aan de basis van deze ruime Citroën C4 Picasso uit 2010 die een stand van 188027 kilometer op de teller heeft. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem met harde schijf gaat met knoppen op het stuur. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het luxeniveau in deze Citroën is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroën C4 Picasso samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Voor meer informatie bel Henk, 06-20013881
Voor meer informatie bel Henk, 06-20013881
Volop ruimte voor uw gezin in deze Citroën C4 Picasso. Hij is uit 2010 en er staat 188027 kilometer op de teller. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. In deze Citroën kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Citroën C4 Picasso heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Waar staan wij voor als bedrijf, een betrouwbare auto voor een scherpe prijs!! Al onze auto's worden ingekocht bij gerenommeerde dealerbedrijven en zijn altijd voorzien van een nieuwe apk. Bij ons geen afleverkosten of kleine letters maar een duidelijk verhaal en een eerlijke, betrouwbare auto. Bekijk onze voorraad op: www.prautos.nl
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.