MarktPlaza

Citroën C4 Cactus - 1.2 PureTech Shine NAV/CRUISE/CLIMATIC/LMV

480x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2015 - mrt 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.500 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 12,9 s
Topsnelheid: 167 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro6
Algemene staat: goed
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 73 - 81 per kwartaal
Referentienummer: 825i
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multifunctioneel stuur.
- Multimedia-voorbereiding
- Niet in gerookt
- Parkeersensor achter
- Rookvrij
- Stoel bestuurder in hoogte verstelbaar
In vorm en stijl zijn Franse auto’s onovertroffen, bovendien bieden ze uitstekende rijkwaliteiten. Deze Citroën C4 Cactus heeft 72490 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2015. Een krachtige driecilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Tot de uitrusting van deze Citroën behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Citroën heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort.
De Citroën C4 Cactus is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.
Met Vriendelijke Groet,
Team Auto Scheepers.