MarktPlaza

Citroën C4 - 1.6 VTI ANNIVERSAIRE Rijklaarprijs

587x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2009
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.731 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 177 x 150 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,3 l/100km (1 op 10,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 155 g/km
Emissieklasse: Euro4
Garantie: 15.000 km
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze Citroën C4, die nieuw in Nederland is geleverd in 2010, heeft een tellerstand van 79060 kilometer. De Citroën is standaard voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Het audiosysteem bedient u vanaf het stuurwiel, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het luxeniveau in deze Citroën is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. In deze auto profiteert u onder andere ook van: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Citroën C4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
In tegenstelling tot vele andere occasionaanbieders rekenen wij bovenop onze internetprijzen geen extra kosten. Ook is bij ons boven de € 4.500,- de standaard Bovag garantie inbegrepen in de prijs, tenzij er iets anders is aangegeven. Neem bij vragen telefonisch contact met ons op via 010-4350040 of per e-mail via info@nooteboomvlaardingen.nl!