MarktPlaza

Citroën C3 - SHINE 1.2 PureTech 82pk S&S 5D NAVI |METROPOLITAN GREY|CAMERA|CLIMA | DAB+|CRUISE

482x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2017
GVW: 1.550 kg
Afmetingen (LxBxH): 400 x 175 x 147 cm
Wielbasis: 254 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 11-02-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- Lederen stuurwiel
- Mistlampen voor
- Spoiler voor
- Sportinterieur
- Sportuitvoering
- Telefoon
- Toerenteller
- Zij-airbags
- Zij-airbags voor
DEZE ZEER JONGE EN UITERST COMPLEET UITGEVOERDE C3 SHINE IN EEN UNIEKE EN SPORTIEVE KLEURENSAMENSTELLING HEEFT EEN LAGE KM-STAND EN IS VAN FEBRUARI 2019. DE AUTO IS VOORZIEN VAN DE FIJNE, KRACHTIGE EN ZUINIGE 1.2 PURETECH MOTOR MET START/STOP TECHNOLOGIE EN IS ZEER COMPLEET UITGEVOERD MET O.A. KLEUREN NAVIGATIE EUROPA, CLIMATE CONTROL, CRUISE CONTROL, BLUETOOTH-CARKIT, MISTLAMPEN VOOR, DAK EN SPIEGELKAPPEN IN ONYX BLACK UITGEVOERD, ACHTERUITRIJCAMERA, PARKEERSENSOREN, ALL-SEASONBANDEN, 4 ELEKTRISCHE RAMEN, RADIO/USB-SPELER MET DAB+, PRIVACY-GLASS ACHTER, INTERIEURAMBIANCE URBAN RED, LEDEREN STUURWIEL, DEUREN MET AIRBUMPS, LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM, BANDENSPANNINGSCONTROLESYSTEEM, CITROEN CONNECT SOS-SYSTEEM, LED-LICHT VOOR EN ACHTER EN SPECIFIEKE AMBIANCE 'METROPOLITAN GREY' DASHBOARD-AFWERKING EN STIKSELS IN DE BEKLEDING. DE BTW IS AFTREKBAAR VOOR ONDERNEMERS. MULDER AUTOMOTIVE, AL RUIM 42 JAAR EEN BEGRIP IN DE REGIO DRECHTSTEDEN EN ALBLASSERWAARD. KIJK OOK OP MULDERAUTOMOTIVE.NL!
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Hij is stijlvol en elegant, maar hij zit ook boordevol slimme technieken. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook all-season banden, sportinterieur, elektrisch bediende ramen voor en achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Parkeersensoren en een achteruitrijcamera zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En deze auto heeft ook een lederen stuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.