MarktPlaza

Citroën C3 Aircross - Feel 1.2 PureTech 82pk NAVI | CLIMA | P.SENS. | LM | DAB |

540x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2017
GVW: 1.720 kg
Afmetingen (LxBxH): 415 x 197 x 163 cm
Wielbasis: 260 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 116 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Fabrieksgarantie tot: 30-04-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 1e Eigenaar
- 7" Touchscreen
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Achterruitverwarming
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Android Auto
- Apple Carplay
- Audiobediening op het stuur
- Aux/USB aansluiting
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth en Audiostreaming
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- DAB+ Radio
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Elektrisch inklapbare spiegels
- Gordijnairbags voor
- Isofix
- Led dagrijverlichting voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (16)
- Meesturende koplampen
- Reservewiel
- Snelheidsbegrenzer
- Telefoon
- Toerenteller
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags
Hij toont aantrekkelijk en tegelijk onverzettelijk. Met deze stoere SUV bent u onder alle omstandigheden veilig onderweg. Dit is een Citroën C3 Aircross van het bouwjaar 2018, er staat 21190 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze Citroën profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, dakrailing, witte knipperlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij climate control is het binnen altijd behaaglijk. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise contol houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook is de Citroën uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Tevens wordt deze auto geleverd met Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Let op, deze auto betreft een demonstratie auto! Vraag voor de actuele kilometerstand naar één van onze verkopers.
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.