MarktPlaza

Citroën C3 Aircross - 1.2 PURETECH SHINE 130PK | Navi | Panoramadak |

469x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2018 - apr 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 1.795 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 177 x 165 cm
Wielbasis: 260 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 8,8 s
Topsnelheid: 199 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 08-04-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): BOVAG Garantie 6 maanden: Inclusief kleine onderhoudsbeurt en minimaal 6 maanden APK-keuring.https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- DAB ontvanger
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Head-up display
- Kleur wit
- Metaalkleur
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank verstelbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Citroën C3 Aircross. Deze auto uit het bouwjaar 2019 heeft 22654 kilometer gelopen. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: dakreling, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.
In deze C3 Aircross vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het full map navigatiesysteem te bedienen en het audiosysteem met dab-ontvangst, maar er is ook spraakbediening. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. In deze Citroën kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De Citroën is standaard voorzien van: head-up display, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De Citroën C3 Aircross is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Citroën. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Bekijk de volledige fotorapportages op onze website. Hvauto.nl heeft verschillende mogelijkheden om uw nieuwe auto afleveringsklaar te maken en garantie te verstrekken.Tevens ruilen wij vrijwel alle auto's in, neem voor meer informatie hierover contact op. Graag maken wij voor u een financieringsaanbod op maat.
Voor verdere inlichtingen en/of bezichtiging kunt u een afspraak maken met Harm van der Veen: 06-22450474 of Henk Oostingh: 06-27152601. Ons mailadres is info@hvauto.nl.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is hvauto.nl niet aansprakelijk voor eventuele druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.