MarktPlaza

Citroën C3 Aircross - 1.2 PURETECH FEEL | Navi | Clima | LM-velgen

488x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2017 - mei 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.720 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 177 x 165 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 116 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 12-06-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): BOVAG Afleverpakket 6 maanden: Inclusief benodigde onderhoudsbeurt bij de betreffende merkdealer van het merk auto. Controle op terugroepacties en uitvoeren van eventuele updates (exclusief navigatie)https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck
## Aanvullende opties en accessoires
- Airco-pakket
- DAB ontvanger
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Navigatie-pakket
- Navigatiesysteem full map
- Pack City
- Parkeersensor achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Verkeersbord detectie
Ingekocht van de eerste particuliere eigenaar die de auto destijds nieuw via ons geleverd heeft gekregen. Nog geen 6.000km op de teller dus werkelijk in nieuwstaat!
Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Deze origineel Nederlandse Citroën C3 Aircross is van het bouwjaar 2018 en heeft 5.893 kilometer op de teller. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Bij de uitrusting van deze Citroën horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met dab-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Citroën is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Citroën helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
Bekijk de volledige fotorapportages op onze website. Hvauto.nl heeft verschillende mogelijkheden om uw nieuwe auto afleveringsklaar te maken en garantie te verstrekken.Tevens ruilen wij vrijwel alle auto's in, neem voor meer informatie hierover contact op. Graag maken wij voor u een financieringsaanbod op maat.
Voor verdere inlichtingen en/of bezichtiging kunt u een afspraak maken met Harm van der Veen: 06-22450474 of Henk Oostingh: 06-27152601. Ons mailadres is info@hvauto.nl.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is hvauto.nl niet aansprakelijk voor eventuele druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.