MarktPlaza

Citroën C3 - 1.6 VTi 120pk Exclusive Navigatie

79x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2014
GVW: 1.579 kg
Afmetingen (LxBxH): 394 x 173 x 152 cm
Wielbasis: 245 cm
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 136 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- All Season banden
- Audiobediening op het stuur
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- HiFi audio systeem
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (16)
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Toerenteller
- Zenith voorruit
- Zij-airbags voor
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Voor de aandrijving van deze auto zorgt de pittige VTi 120 pk benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Geleverd met 6 maanden garantie Het wijdse uitzicht door de panoramische voorruit maakt van elke rit een belevenis. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen met all weather banden, getint glas, elektrisch bediende ramen voor en achter, elektrisch verstelbare en inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Gemakkelijk en veilig is het audiosysteem en het my way navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Met de climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren achter. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Deze auto is voorzien van lederen stuur, hifi-luidsprekersysteem, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter , bagage afdekhoes en ESP.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen? U bent van harte welkom.
De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring, volledige reconditioneringsbehandeling en minimaal 25 euro aan brandstof. Voor meer informatie kunt u terecht bij afdeling verkoop: tel.: 0180-515055. Typefouten voorbehouden.
Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot de moderne Citroën-dealer in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.