MarktPlaza

Citroën C3 - 1.2 PureTech Feel navigatie climate control

485x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - jun 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 14,6 s
Topsnelheid: 168 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 26-03-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
Leaseprijs: € 325 p/m (full operational lease, 60 maanden, 10.000 km, informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Rijstrooksensor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- usb aansluiting
- Verkeersbord detectie
De producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Citroën C3. Het is een auto uit 2019, op de teller staat 16750 kilometer. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Koppel uw usb-stick of digitale muziekspeler aan de auto via de usb-aansluiting. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. U bent in deze Citroën ook voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De Citroën C3 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Citroën C3. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Kijk op www.wiefferink.com voor meer foto's en klantbeoordelingen. Onze auto's worden standaard afgeleverd met minimaal 3 maanden geldige APK keuring, Vloeistoffen controle, Reinigen van de auto en Tenaamstellen kentekenbewijs. ALs extra service kunnen we de auto een afleveringsbeurt geven van € 695,- en dit omvat, Nieuwe apk keuring, Een onderhoudsbeurt, Airco controle, 6 maanden BOVAG garantie, Reinigen van de auto, Mimimaal een kwart volle tank brandstof, Te naam stellen van het kentekenbewijs. Op auto's die jonger zijn dan 8 jaar en minder dan 150.000 kilometer hebben gereden kunnen we een verlengde garantie van 24 maanden aanbieden tegen meerprijs.