MarktPlaza

Citroën C3 - 1.2 PureTech Feel 108g

594x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.510 kg
Afmetingen (LxBxH): 400 x 175 x 149 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 173 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 108 g/km
Emissieklasse: Euro6
Algemene staat: zeer goed
Garantie: Garantie 6 maanden
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- mistlampen voor
- Niet in gerookt
- Rijstrooksensor
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
De vormgeving van deze Citroën C3 is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. Hij rijdt lekker, deze Citroën. Pittig ook. Bij de rijke uitrusting horen ook elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Indien u interesse heeft in deze Citroën, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
De Citroën C3 scoort! Niet alleen door zijn ruimte en zijn rijcomfort, maar ook door zijn eigenwijze uitstraling. Dit is een auto die 35600 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2018. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Gemakkelijk en veilig is bediening voor het audiosysteem met knoppen op het stuur. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Citroën helemaal compleet.
In de Citroën C3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.