MarktPlaza

Citroën C3 - 1.2 PURE TECH exclusive NAVIGATIE - ECC - PDC - AUTOMAAT - CAMERA

547x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2020
GVW: 1.541 kg
Afmetingen (LxBxH): 394 x 173 x 154 cm
Bekleding: Stof
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Bagage-afdekhoes
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Mistlampen voor
- MP3 aansluiting
- Multimedia systeem
- Niet in gerookt
- Parkeersensor achter
- Rokersvrije auto
- Stuur verstelbaar
Het karaktervolle uiterlijk van de Citroën C3 1.2 PURE TECH doet niets af aan het feit dat dit een comfortabele en bijzonder praktische auto is. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Ook getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze Citroën is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
-AUTO'S BOVEN DE 5000 EURO 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE - BEURT EN APK IS STANDAARD MITS ANDERS IS VERMELD - GEEN AFLEVERINGSKOSTEN.