MarktPlaza

Citroën C3 - 1.2 Edition | Navigatie | Trekhaak | Climate Control | Set winterbanden

523x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: nov 2015 - apr 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 116 Nm
GVW: 1.525 kg
Afmetingen (LxBxH): 394 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 174 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 73 - 81 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
Deze auto wordt geleverd met Nationale Autopas, nieuwe APK, onderhoud conform fabrieksvoorschrift en 6 maanden BOVAG garantie.
Laat u niets wijsmaken, deze Citroën C3 biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2016 heeft 58275 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze Citroën aan zijn compacte en zuinige motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook is de Citroën uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Citroën C3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Praktisch in gebruik en ruim van binnen, met dat doel is deze Citroën C3 ontworpen. Het is een auto van het bouwjaar 2016, die 58275 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Tot de voorzieningen van deze auto behoren elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroën C3 samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met 6 maanden BOVAG Garantie. Om deze Citroën echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak. Telefoon 033-2472791 of mail verkoop@autohuisdepoort.nl
Van harte welkom bij Autohuis de Poort !! De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op
naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad.
Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan
Wij rekenen € 95,00 afleverkosten, deze kosten zitten al verwerkt in de prijs van de auto. Informeer hiernaar bij de verkoopadviseur.
OPENINGSTIJDEN: 9.00 UUR TOT 18.00 uur.
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur.
Voor informatie , Autohuis de Poort Woudenberg, Europaweg 2, 3931 NJ, telefoonnummer 033-2472791. verkoop@autohuisdepoort.nl
Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten.
Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.