Citroën BX - 1.4 Toulouse Youngtimer

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 630x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Autobedrijf Egberink al meer dan 70 jaar een begrip in mobiliteit. Vanuit een modern bedrijfspand ondernemen wij verschillende activiteiten. Zo verzorgen wij uw mobiliteit in de ruimste zin van het woord, zoals verkoop van nieuwe en gebruikte auto's van alle merken In onze moderne werkplaats welke voorzien is van de modernste apparatuur staan de monteurs welke telkens bijgeschoold worden tot uw dienst, voor onderhoud en technische oplossingen voor alle merken. Ook voor autoschade bent u bij ons aan het goede adres. Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf waar wij u kunnen informeren over onze diensten. Verkoop nieuw alle merken, gebruikte wagens, verkoop onderdelen, onderhoud alle merken, airco service, APK keuringen, autoschadeherstel, en ruitreparatie. kijk ook eens op www.autobedrijfegberink.nl
Auto's boven de euro 4.500,= worden geleverd onder BOVAG voorwaarden. De verkoopprijs is inclusief 6 maanden BOVAG garantie en tenaamstellingskosten. Exclusief servicekosten euro 450,= hiervoor leveren wij de auto af met een onderhoudsbeurt volgens de voorschriften van de fabrikant, een professionele poetsbeurt binnen en buitenkant, euro 15, brandstof en 12 maanden mobiliteitsservice.
Auto's beneden de euro 4.500 worden geleverd inclusief tenaamstellingskosten. Exclusief servicekosten euro 250, hiervoor leveren wij de auto af met een aflevercontrolebeurt, euro 15, brandstof, professionele poetsbeurt binnen en buitenkant.
Deze auto is met zorg op internet geplaatst. Mochten er onverhoopt toch fouten staan vermeld kunnen daaraan geen rechten worden ontleend.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.