MarktPlaza

Citroën Berlingo - VAN BlueHDI 75pk Worker 1.000kg | GRIP CONTROL | AIRCO | BT|

158x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 86 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterdeuren
- Achterruitverwarming
- Audiobediening op het stuur
- Bedrijfswagenhoogte standaard
- Bedrijfswagenlengte standaard
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bijrijdersbank
- Bluetooth
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Derde remlicht
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Fabrieksgarantie
- Mistlampen voor
- Ramen in achterdeuren
- Rechter buitenspiegel
- Reservewiel
- Ruitenwisser achter
- Snelheidsbegrenzer
- Toerenteller
- Tussenschot
- Versterkte achtervering
- Volledige scheidingswand met ruit
- Witte knipperlichten
- Zijdeur
- Zijschuifdeur rechts
U heeft de kans om hier eerste eigenaar van te worden in combinatie met een hoge korting en een 0% financial lease constructie.
De auto kost RIJKLAAR € 12.750,00 EXCL. BTW en BPM.
Mocht u meer willen weten over deze bedrijfswagen kunt u bellen naar onze bedrijfswagenspecialist Sander Borsboom op 06-16858100.
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Citroën Berlingo. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Voor de aandrijving van deze bestelwagen zorgen een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is de Citroën uitgerust met: witte knipperlichten, snelheidsbegrenzer, twee achterdeuren, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Extra opties op deze auto zijn: met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. De genoemde prijs is exclusief BTW, BPM en inclusief afleveringskosten, dus u kunt direct de weg op met uw nieuwe Berlingo. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.