MarktPlaza

Citroën Berlingo - 100 Club AUTO IS IN NIEUWSTAAT

526x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2015 - okt 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 254 Nm
GVW: 1.940 kg
Afmetingen (LxBxH): 438 x 181 x 186 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 163 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 112 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 80 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Pack Look
- Radio-cd/mp3 speler
- Rubber mat in laadruimte
- Stuur verstelbaar
- Zijschuifdeur rechts
De Citroën Berlingo is een kleine bestel- en personenwagen van Citroën, ontworpen in samenwerking met PSA-partner Peugeot. De oorspronkelijke Berlingo werd in 1996 gelanceerd op de Mondial de l'Automobile in Parijs. In december 2002 werd de facelift versie van de Berlingo onthuld, met een nieuw interieur en een vernieuwd front. In 2004 zou de Berlingo nogmaals gefacelift worden door een andere grille en lichtunits te monteren. In 2008 werd het dit type geïntroduceerd om de eerste generatie te vervangen, in 2012 werd de er kleine facelift toegepast, waaronder de koplampen en de gril dit gaf de auto een nog stoerdere uitstraling.
Een echte alles kunner zo zou je deze Citroen Berlingo kunnen omschrijven. Met zijn 120 Pk sterke motor is het een genot om mee te rijden. Als we om de auto heen lopen zien we direct dat de vorige eigenaar de auto met de mantel der liefde heeft behandeld. De lak glimt nog zo erg dat het lijkt alsof we in een spiegel kijken, en als we de laadklep open doen merken we dat we er lekker droog onder kunnen gaan staan. Een blik in de laadruimte zegt eigenlijk alles de auto verkeerd in een uitmuntende staat.
Bent u een kleine zelfstandige of een grote fleet-owner dan past deze auto er helemaal bij. Een auto waar u, uzelf of uw personeel echt mee verwent.
Komt u snel kijken? Mail of bel gerust! Dan zullen wij zorgen dat de auto voor u gereed staat, zodat u net zo blij gaat worden van deze auto als wij dat doen.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.