Cinzo D. Mills: MEER dan je BEST kan je niet doen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 140x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Cinzo D. Mills: MEER dan je BEST kan je niet doen

Geheimen van wondergenezingen en langer en gelukkiger leven met Bach Bloesems en 'M-Power

Cinza D.Mills en zijn bachbloesems kwamen in mijn leven in een periode dat ik veel last had van spanningen.Onze zoon Flynn was bijna twee jaar eerder geboren met een ernstige hartafwijking. Inmiddels had hij meerdere operaties ondergaan. De stress van alle weken die hij in het ziekenhuis had doorgebracht en de maanden erna begon er eindelijk een beetje uit te komen.
Daarnaast was ik behoorlijk angstig geraakt over Flynns toekomst. Als ik van ons kleine jongetje geboot hing er altijd een schaduw overheen. De schaduw van wat hij in de toekomst nog allemaal moest doormaken. En of hij zelfs wel een toekomst had. Als ik 's avonds in bed kroop huilde ik altijd even voordat ik mijn ogen kon sluiten.
Cinzo ging enthousiast met zijn druppels en bijbehorende technieken aan de slag en in deed enthousiaste mee. Ook ik had de overtuiging dat ik ze last niet met me mee hoefde te dragen, ik wist alleen niet hoe ik het kon veranderen. Het resultaat was verbluffend. Binnen een week maakte ik me gewoon geen zorgen meer. Ik was me nog steeds bewust van de problemen rond Flynn's hart, maar verdeed mijn tijd niet meer met piekeren. Met steeds maar denken aan de toekomst. Ik kon er gewoon niet meer om huilen.
Gelukkig was ik niet de enige die bloesems gebruikte, maar kreeg Flynn natuurlijk ook zijn regelmatige druppels. Het was heerlijk om hem te zien veranderen. Hij werd al gauw veel ontspannener en begon een knuffelig kind te worden. En bij het eerstvolgende bezoek aan de arts werd vastgesteld dat hij minder vocht in zij buik had (dat zich daar als gevolg van zijn hartproblemen ophoopte) en een minder snelle ademhaling. Aan zo'n positief bericht waren we wel weer eens toe.
Ik zou iedereen die ik ken naar Cinzo willen sturen. Helaas is niet iedereen eraan toe echt geholpen te worden. De methode van Cinzo is zo simpel dat het voor veel mensen moeilijk te bevatten is. Het lezen van dit boek deed mij besluiten Cinzo en de bachbloesems een kans te geven. Daar heb ik geen spijt van gekregen.
De verhalen die hierin beschreven staan, lijken misschien ongelooflijk. Tot je jezelf aan het rijtje bijzondere verhalen kunt toevoegen. Dat wens ik Cinzo en vooral ook iedere lezer van dit boek toe.

Uitg. Power Flower Publishing, paperback. Praktisch in nieuwstaat.

kstgez

P150518


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.