MarktPlaza

Chrysler Cordoba - 400 V8 Hardtop Coupe Nieuwstaat 1975

1023x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Tellerstand: 18.621 mijlen
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 2.665 kg
Interieurkleur: Donkerblauw
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 4
Motorrijtuigenbelasting: geen
Chrysler Cordoba 1975 400CI V8 Automaat
Deze Chrysler verkeert in topconditie origineel hard en roestvrij werkelijk een on-gerestaureerd pracht exemplaar.
Voor degene die een echte en on-verprutste niet gerestaureerde Mopar zoekt is dit de auto!
Lakwerk is vrijwel helemaal origineel dit is nagemeten waarden en foto’s hebben wij hiervan beschikbaar.
De kleurstelling is naar mijn idee fantastisch, blauw metallic met een witte hardtop bescheiden witte pinstripe en een prachtig diep blauw lederen origineel interieur dat ook in nieuwstaat verkeert!
Uitgevoerd met de 400 CI V8 6.5 Liter big block 2 barrel carburateur, 727 Automaat en een nieuwe uitlaat die deze Mopar een prachtige sound geeft.
Veel leuke opties waaronder cruise control, airconditioning, werkende originele radio, stuur en rembekrachtiging zelfs het originele klokje en kaartleeslampje werken nog!
De dakhemel is mooi strak en het dasboard niet gescheurd tevens verkeert het hout in mooie staat.
Heeft Bucket seats met console shifter, en een fuel pacer!
De fuel pacer is onder de Mopar liefhebbers wel bekend dit houdt in dat het linkse richtingaanwijzer op de motorkap gaat branden als het gaspedaal diep wordt ingetrapt en het vacuüm beneden een bepaalde waarde komt, dit was een optie in 1975.
In de jaren 70 was de Cordoba een populaire auto de meeste Amerikanen herinneren zich dan ook nog de TV commercial met acteur Ricardo Montalban.
Bekijk de uitvoerige fotoreportage de foto’s liegen niet en in het echt is hij nog mooier , de originele stickers zitten nog in de deuren en onder de motorkap ook de originele emblemen zoals het bronzen Cordoba logo op de motorkap zijn aanwezig.
Recente upgrades: Nieuwe RVS radiateur, American Racing wielen met nieuwe banden en een nieuw uitlaatsysteem.
Wij hebben deze Cordoba afgelopen najaar gekocht in de VS en recentelijk ingevoerd , inmiddels is deze klassieker voorzien van een Nederlands kenteken en een nieuwe APK keuring.
Wordt geleverd met zeer veel documentatie, de originele handleiding en brochure en zelfs de originele Mopar werkplaatshandboeken van 1975 !
Prijs: € 19.950,-
Wordt afgeleverd met Nederlands kenteken en een nieuwe APK keuring inclusief 2 sets sleutels en veel documentatie
Voor klanten in Duitsland, België of andere landen kunnen we de auto leveren met een exportkenteken en 14 daagse verzekering zodat u de auto naar huis kunt rijden en registreren in uw eigen land.
We kunnen u assisteren met transport door geheel Europa , de Verenigde staten en andere wereld delen vraag ons naar de mogelijkheden.
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn : Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, Treinstations: ‘s-Hertogenbosch, Gorinchem of Zaltbommel.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem gerust vrijblijvend contact met ons op , we helpen u graag verder.
Met vriendelijke groet,
Daan Schop Trading