MarktPlaza

Christopher Wakling - Buiten Adem

46x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Christopher Wakling  -  Buiten Adem

BCZ

Een jonge, veelbelovende jurist begaat een fatale fout. Zijn carrière staat nu op het spel. Maar ook zijn leven...

303 pagina's

Lewis Penn, een jonge jurist, werkt bij het prestigieuze Londense advocatenkantoor Madison & Vere. Hij staat nog onder aan de maatschappelijke ladder, maar alles wijst erop dat hij carrière zal maken. Dit in tegenstelling tot zijn jongere broer Dan, die zijn leven lang al lijdt aan een chronische aandoening van de luchtwegen en permanent opgenomen is in een verpleeghuis. En tengevolgen van de ziekte van zijn broer heeft Lewis zich eigenlijk altijd schuldig gevoeld: waarom is Dans leven zo zwaar, terwijl hemzelf altijd alles aangewaaid komt.

Maar dan maakt Lewis een fout. In een moment van onachtzaamheid raakt hij een belangrijk dosier kwijt, dat hem door een klant in vertrouwen is overhandigd. En in een onhandige poging deze misser te verhullen, begaat hij de een stommiteit na de anderen, waardoor hij zich steeds meer in de nesten werkt.

Zo erg, dat hij, beschuldigd van een vreselijke misdaad, op de vlucht moet slaan. Achtervolgd door de politie en een Oost-Europese organisatie die nergens voor terug lijkt te deinzen. Maar ook door cryptische e-mailberichten , die op een raadselachtige manier met de plotselingen ontwikkelingen in zijn leven verband lijken te staan.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties