Chinees Indisch koken met een exotisch tintje

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 23x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Mary Brückel-Beiten,

Koken en eten met een exotisch tintje

Zomer & Keuning, Ede, 1982, paperback, 104 pag.

 

Een uitstekend Chinees-Indisch basiskookboek met recepten van bekende gerechten als nasi goreng, saté, gado gado, bami, loempia, chop soi, foe yong hai en minder bekende lekkernijen zoals kerrierijst met ananas, Bengaalse biefstuk, kippesmoor en chin chin. 

Hoe je het best rijst kunt koken, wat je bij de rijsttafel drinkt en een lijstje ‘vreemde woorden’, het staat er allemaal in. 

Koken en eten met een exotisch tintje; het is het proberen meer dan waard!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.