Chick Flicks Collections (2 DVD) Nieuw/Gesealed Longs…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 4x bekeken
  • Datum geplaatst 11 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Chick Flicks Collections  (2 DVD) Nieuw/Gesealed Longsleeve

BCZ

380 minuten minuten

Met Café, Material Girls, Kiss The Bride en Slightly Single in LA

Cafe

Acteurs: Alexa Vega Jamie Kennedy Michaela McManus Madeline Carroll Daniel Eric Gold Jamie Kennedy
Regisseur: Marc Erlbaum

95 minuten

De film volgt een groep bewoners van West- Philadelphia van wie de levens draaien rondom een lokaal hip koffiehuis. Claire (Jennifer Love Hewitt), een medewerkster van West Philly Grounds, verandert de levens van iedereen om haar heen. Ze haalt zich de woede op de hals van de plaatselijke drugsdealer Glenn (Jamie Kennedy), betovert haar collega Todd (Daniel Eric Gold), geeft advies aan de jonge hoopvolle Sally, daagt de eenzame Craig uit en vindt uiteindelijk zelf verlossing bij de mysterieuze Elly.

Material Girls

Acteurs: Maria Conchita Alonso Hilary Duff Brent Spiner Lukas Haas Anjelica Huston Haylie Duff
Regisseur: Martha Coolidge

97:00 minuten

Ava en Tanzie Marchetta leiden een jetsetleven vol feestjes, knappe jongens en dure kleren. Als erfgenamen van hun vaders cosmeticabedrijf, een multinational, hoeven ze alleen maar af en toe een directievergadering bij te wonen, de volwassenen doen de rest. Maar als Ava en Tanzie door een schandaal hun huis, hun auto en hun geld verliezen, moeten ze zich opeens staande houden in de echte wereld. Daardoor ontdekken ze dat ze veel meer kunnen dan ze zelf dachten. Material Girls, een komedie over liefde, geld en de juiste huidcréme, met Hilary en Haylie Duff. Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Kiss The Bride

Acteurs: Burt Young Alyssa Milano Brooke Langton Monet Mazur Amanda Detmer Johnny Witworth Talia Shire Vanessa Parise Sean Patrick Flanery Johnathon Schaech

97:00 minuten

Kiss The Bride geeft een scherpe en humoristische kijk op het leven vaan een bonte en gepassioneerde Italiaans-Amerikaanse familie op Rhode Islands in hun strijd voor liefde en erkenning. Omdat hun traditioneel ingestelde zus in het huwelijksbootje treedt, keren drie zusters terug naar hun ouderlijk huis. Elk hebben ze hun eigen leventje opgebouwd en dat verschilt sterk van de anderen.

Slightly Single in LA

Acteurs: Jenna Dewan-Tatum Jonathan Bennett Lacey Chabert Haylie Duff Mercedes Masohn Mircea Monroe
Regisseur: Christie Will

94 minuten

Dale Squire is een hippe, eigenzinnige, onafhankelijke single vrouw uit Los Angeles. Ze verdient haar geld in de obscure wereld van de reality-televisie, terwijl ze haar droom nastreeft om fotograaf te worden. Na verschillende mislukte relaties concludeert ze dat het vinden van een zinvolle relatie in LA onmogelijk is. Met de bruiloft van haar vriendin Jill in aantocht begint ze na te denken over de betekenis van het huwelijk en het wederzijdse respect dat nodig is voor een succesvolle relatie. Wanneer Zach, een succesvolle hartenbreker, acteur en oude vriend van Dale, weer in haar leven komt, begint ze langzaamaan te denken dat het vinden van de ware toch mogelijk is in LA. Het enige probleem voor Dale is dat ze wellicht te laat tot die conclusie is gekomen.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.