MarktPlaza

Chevrolet Corvette - C5 Cabrio 5.7 V8 344pk Automaat, Magnaflow, Airco, Bosé, Cruise, Navigatie,

696x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: 1997 - 2005
Koppel: 483 Nm
GVW: 1.745 kg
Afmetingen (LxBxH): 4565 x 1869 x 1211 cm
Wielbasis: 2.655 cm
Acceleratie (0-100): 4,9 s
Topsnelheid: 275 km/u
Interieurkleur: Rood
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Armsteun
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Grootbeeld Touchscreen Navigatie
- Lederen interieur
- Sportonderstel
- Sport uitlaat
- 12Volt aansluiting
- 18"lm-sportvelgen
- Audio-installatie
- Derde remlicht
- Grootbeeld kleuren navigatie
- Schijfremmen voor
- Slotbouten
- toerenteller
Zeer nette liefhebbers auto, inruil is mogelijk!
Het is nog steeds dé Amerikaanse (grote) jongensdroom op wielen, de Chevrolet Corvette. Als Coupé al bijzonder uitdagend, maar deze Convertible mag echt gezien worden als de Ultieme Macho Machine.
Een Corvette - that's hot stuff. In een 'Vette, zoals de Amerikanen zeggen, val je op. Kapje neer en cruisen maar, die vier meer dan polsdikke uitlaten intussen lekker laten roffelen.
De Corvette is imposant, alleen al door z'n afmetingen. Maar ook het lijnenspel met die lange, lage neus en die hoog gesneden, afgeknotte achterkant maakt indruk op het netvlies. In combinatie met de zachte bollingen van het koetswerk geeft dat de Corvette een sexy uitstraling. Maar niet alleen het uiterlijk doet het, ook de sensuele klanken uit de vier uitlaatpijpen werken als een magneet op omstanders. Zacht zwoel bij lage toeren en ophitsend bij hoge toeren, met nog wat varianten daartussen. Bespeel die sounds op de juiste manier met je rechtervoet en een geluidsinstallatie is overbodig.
Kijk voor een complete XXL fotoreportage op WWW.AUTOVANNETTEN.NL . Wij zijn aangesloten bij de NATIONALE AUTOPAS. Alle kilometerstanden van onze occasions zijn gegarandeerd. U doet er verstandig aan voor vertrek te bellen met 06-22907673 of 0513-437234 of de occasion nog beschikbaar is. U bent van harte welkom op de Wetterkant 9 in Gorredijk. Inruil van auto, boot, motor, caravan en camper mogelijk, ruime financieringsmogelijkheden. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.