MarktPlaza

Chausson Welcome

198x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Chausson
Model: Welcome
Bouwjaar: 2019
Lengte: 7.46 meter
Aantal slaapplaatsen: 5
Maximum gewicht: 3500 kg
Motor: Fiat
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Handgeschakeld
Indeling:
Kastbed: aanwezig
Lengtebed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Rond zit: aanwezig
Opties:
ABS: aanwezig
Airco: aanwezig
Boiler: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Radio: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Trekhaak: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Chausson 768 XLB Welcome Premium VIP van 2019. Niet van nieuw te onderscheiden.
Meest volledige/ duurste uitvoering, welke daarnaast nog is voorzien van een 150 Pk motor, een trekhaak, een fietsenlift voor 3 fietsen, een luifel van Thule en een JVC radio.
De 786 is de nieuwste uitvoering van Chausson met een 'face to face' zitgroep. Deze is bijzonder ruim en comfortabel. Daarbij is de tafel opklapbaar waardoor je eenvoudig naar voren loopt. Ben je met 4 personen dan kun je eenvoudig de banken aan beide zijden ombouwen naar een goed zittende stoel in de rijrichting. Keuken zit centraal welke qua materialen zeer luxe is afgewerkt. Achterin het zeer ruime queensbed (190 x 160 cm) met een lattenbodem en een goed matras, ligt bijzonder goed. Tussen de slaapkamer en de keuken vinden we de badruimte. Deze heeft een ruime douche met een waterstraal zoals u die thuis heeft. Aan de overzijde is de wastafel en het toilet. De ruimte is afsluitbaar zodat er een aparte badkamer ontstaat, maar ook elke ruimte is apart af te sluiten. Zeer doordacht, mooi en bijzonder.
Boven de zitgroep is een elektrisch bedienbaar hefbed geplaatst welke met een druk op de knop naar boven of naar beneden verplaatst. Ook dit bed heeft een lattenbodem en een goed matras. Mocht u aan 4 slaapplaatsen niet genoeg hebben dan kan de zitgroep onder het bed ook nog worden omgevormd tot een bed. Helemaal achterin een ruime garage welke u kunt vergroten door het queensbed omhoog te draaien. Erg handig is het luik op de achterzijde waarmee een goede toegang tot de garage ontstaat. Boven dit luik is de fietsenlift geplaatst.
Voordeel is dat tillen beperkt is en de fietsen veilig op hoogte zitten. Niet eenvoudig eraf te halen en niet kwetsbaar bij achteruit rijden.
De aankleding van deze camper is door het Welcome, Premium en VIP pakket super volledig en luxe. Zo is er een snelkoppeling in de linkerzijwand waarin je een aparte handdouche insteekt. Vervolgens kun je je even buiten afspoelen met warm water uit de camper. Aan de rechterzijde is ook een snelkoppeling geplaatst voor gas. Als u de BBQ of de skottelbraai wilt gebruiken koppelt u deze aan deze aansluiting en hij is geen aparte gasfles meer nodig, maar gebruikt gas van de camper. In de cabine is Remis cabineverduistering geplaatst en ter plaatse van de achteruitkijkspiegel een beeldscherm waarop u het verkeer achter u ziet.
Alle wanden en het dak zijn van polyesterplaat welke in tegenstelling tot aluminiumplaat zeer robuust is. Geen gevaar voor hagelschade en als er iets tegenaan valt dan zit er niet gelijk een deuk in. Ook kiest Chausson voor XPS isolatie (grade 3, hoogste in de markt) in de wanden, vloer en dak. Daardoor is de camper warm in de winter en koel in de zomer.
De verwarming werkt op diesel en kan aan tijdens het rijden.
Bijzonderheden:Nog geen jaar oud, tot 2 jaar volledig in de fabrieksgarantie150 PK zuinige Fiat motor uit de Iveco (bedrijfswagen) lijnEuro 6 motor, wordt in alle steden toegelatenLuifel ThuleTrekhaak (2000 kg)Fiamma carry bike lift (fietsen veilig op hoogte, ivm diefstal/ aanrijding)Buitendouche met aansluiting in de zijwandGasaansluiting in de zijwandVentilator in de slaapkamer (instelbaar en zowel zuigen als blazen)Centrale vergrendeling op afstandsbediening op de voordeuren en de camperdeurCamera op de achterzijde en beeldscherm op de binnenspiegelRemis plisse cabineverduistering in de cabineOriginele Fiat 16” lichtmetalen velgenCruise controle en snelheids begrenzer, uitgebreide board computerLuxe dasboard met aluminium inlegElektrisch verstelbare en verwarmbare spiegelsElektrische ramenJVC radioABS en ESPDubbele airbagAirco op het voertuigCruise controlZeer uitgebreide board computer7 jaar garantie op waterdichtheidXLB Queensbed 160cm x 190cmQueensbed is in hoogte verstelbaar (grotere garage) en opklapbaarElektrisch bedienbaar hefbed (2 persoons) boven de zitgroepPolyester beplating op wanden en dak (hagelbestendig)Zeer hoge isolatiewaarden (warmte en geluid) door toepassing van XPS isolatieHuishoudaccuAlles LED (laag stroomverbruik)Airco in de cabine Raam en hor in de zijdeurAparte ruime douche met krachtige waterstraal ( 2 bar waterdruk, douchen als thuis)Aparte badkamer met wastafel en WCZeer grote garage bereikbaar via grote zijdeur en luik op de achterzijdeGrote Thetfort koelkast met vriesvak en AES (automatische energie selectie)Softclose lades in de keuken3 Pits gasstelHydrofoor waterpomp, 2 bar druk op de waterleidingDiesel kachel en boiler (werkt tijdens het rijden)Luxe lederlook bekledingDraaibare en in hoogte verstelbare pilotenstoelenSeitz luxe zijramen vlak met de carrosserieVerduistering en horren op alle ramen en dakluiken
Tags: Hymer, Mobilvetta, Chausson, Trigano, Roller Team, Adria, Burstner, Mc Louis, Dethleffs, Elnagh, Hobby, Knaus, Carthago, Bavaria, Benimar, Challenger, Hobby, LMC, Laika, Pilote, Rimor, Sunlight