MarktPlaza

Chausson 627GA

52x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Chausson
Model: 627GA
Bouwjaar: 2019
Lengte: 7 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Standplaats: Alkmaar, Noord-Holland
Leeg gewicht: 2850 kg
Motor: Ford,Ford
Uitvoering: Half-integraal
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
Camera: aanwezig
Douche: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Luifel: aanwezig
Navigatie: aanwezig
Zonnepaneel: aanwezig
Deze camper is te huur via Camptoo: Zeer luxe en comfortabele woon- en reiscamper. Krachtige motor en automaat. Ook geschikt voor (he...
Nadat we eerst een aantal jaren een buscamper hadden- en met heel veel plezier- hebben we nu een grotere camper aangeschaft. We wilden vooral beter slapen en een normale douche en wc hebben. Nu is het echt een genot om in te wonen. Zelf ben ik 2 m lang en dus moest de camper "passen", niet alleen qua bed en stoel maar ook in de badkamer.
Omdat we ook onderweg wilden genieten van luxe, hebben we een motor met veel vermogen en een automatische versnelling. Hij rijdt fantastisch!
We hebben nu een complete keuken met 3 gaspitten, er is warm water, een royale koelkast en een uitstekende badkamer. We zijn graag onafhankelijk dus we hebben 2 zonnepanelen en 2 boordaccu's (los van de autoaccu). We kunnen zelfs de fiets opladen onderweg, er is 220V aanwezig ( max 600W). Die fiets mag zwaar zijn, met de fietslift is hij simpel op de drager te zetten. Koken en verwarmen gaat op lpg, dat bijna overal verkrijgbaar is.
Als je slaapt en kookt is het geriefelijk als de camper waterpas staat. Dat ...