MarktPlaza

Charmed deel 4 - Rendez-Vous Met De Dood

114x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

228 pagina's

Omdat het al bijna Valentijnsdag is, vindt Paige het hoog tijd worden dat ze, net als Piper en Phoebe, een levenspartner vindt. In een opwelling besluit ze lid te worden van een datingservice op internet. Uiteraard wordt ze overstelpt met reacties van gretige aanbidders. Het zijn er zelfs zo veel dat ze soms drie keer per dag een date heeft. Maar helaas lijkt geen enkele date haar te kunnen boeien....

Of toch wel? Al snel komen de zusjes tot de ontdekking dat de aanbidders van Paige afschuwelijke misdaden plegen. Paige blijkt als een kanaal voor duistere krachten te fungeren - en richt zich uiteindelijk ook tegen Leo en Cole! Lukt het de zusjes om met de Macht van Drie deze kwaadaardige krachten te verslaan?

Vierde deel in een serie verhalen gebaseerd op de ook bij Nederlandse tieners heel populaire Amerikaanse tv-griezelserie 'Charmed' (Net 5) over de drie charmante jonge heksen Piper, Phoebe en Paige (Paige verving in seizoen vier het vermoorde zusje Prue) Halliwell uit San Francisco. De Halliwell heksenzusjes hebben bovennatuurlijke krachten waarmee ze demonen, tovenaars en ander kwaad bestrijden. Phoebe en Piper hebben een partner, Paige is nog single en dat zit haar niet lekker zo vlak voor Valentijnsdag. Een foto op een datingsite zorgt voor een hele rits aanbidders en vele afspraakjes, maar er blijkt iets heel erg mis te zijn met haar internetdates... Duistere krachten zijn aan het werk. Vlot geschreven, lekker weglezend, spannend en pretentieloos tienergriezelverhaal dat bij de vele Charmed-fans vast zeer in de smaak valt. Een vijfde deel verschijnt binnenkort. De verhalen sluiten aan bij de televisie-afleveringen vanaf de vierde serie (na de dood van Prue). Met foto uit de serie op het voorplat. Vanaf ca. 13 jaar. Vanaf maart 2005 zendt Net 5 de nieuwe zevende serie van Charmed uit.