MarktPlaza

Chalet, Mijdrecht

2x bekeken
7 uur geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Goed onderhouden recreatiechalet, op een park waar permanente bewoning al jaren de normaalste zaak van de wereld is en wordt gedoogd. De landelijke politiek werkt aan een officiële oplossing voor dit schijnprobleem. U kunt zich gewoon inschrijven in de gemeente Mijdrecht.

Op een grondoppervlak van 194 m2 staat een 60 m2 hoekchalet met overdekte waranda en een schuur met extra licht doorlatend afdak, 3-zijdig dicht.

Het beschikt over 2 slaapkamers, elk met een ruime kastenwand, een woonkamer met open keuken, een douche-toilet, een overdekte buitenwaranda en een schuur met extra licht doorlatend afdak, driezijdig gesloten. Boven beide slaapkamers is nog wat extra bergruimte. De tuin is verder grotendeels betegeld, evenals het looppad aan de zijkant, dat dermate breed is dat wij daar onze motorfiets hebben staan. Afgesloten met een dichte toegangspoort. De bouwaard is een houten L-vorm, met kunststof buitenkant en geïsoleerde vloer en dak. Dubbel isolatieglas en hardhouten kozijnen. Deze zijn 2 jaar geleden opnieuw gelakt door een schildersbedrijf. Verwarming middels radiatoren en Cv-ketel. Er is een camera-bewakingssysteem, dat u met uw mobiele telefoon 24u/dag wereldwijd kunt volgen en dat u kan waarschuwen bij beweging of brand. Alles kan worden opgenomen.

Het geheel grenst aan het rustieke riviertje 'De Kromme Mijdrecht', een zijarm van de Amstel. De omgeving is landelijk, met koeien in de weilanden en af en toe een boerderij. Mijdrecht ligt 3 km ten noorden, met aangrenzend Wilnis. Beide dorpen beschikken over kleine winkelcentra met diverse supermarkten, apotheek, zorgcentrum, tandartsen, scholen, bouwmarkten, enz. Het recreatiepark ligt midden tussen de vier grote steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam en is goed te bereiken.

Openbaar vervoer brengt u tot aan de rand van Mijdrecht, waarna u met de fiets de laatste 3 km zelf zal moeten afleggen. De meesten van ons beschikken over een auto, die gratis geparkeerd kan worden op een groot parkeerterrein naast het park. Laden lossen mag, blijvend parkeren op het park zelf niet.

Het park wordt gekenmerkt door rust en een vakantiesfeer met vriendelijke behulpzame bewoners.
Er is een snackbar en grote feestzaal. De snackbar is ’s zomers de hele week open en ’s winters gesloten, maar dan kunt u in het weekend nog eten bestellen in de feestzaal die wij ‘kantine’ noemen.
Daar worden het gehele jaar door dingen georganiseerd als bingo, klaverjasavonden, volkszanger optredens, jubileumfeesten, Kerst en Oud en Nieuw vieringen, enz.
Er is geen geluidsoverlast of anderszins. De sfeer is gemoedelijk en behulpzaam. Alle chalets zijn vrijstaand en de bewoners zijn een doorsnee van Nederland.

U betaald €2800/jaar aan parkbijdrage (grondhuur en drinkwater), en uw vuil wordt 2x week opgehaald. U krijgt dus geen drinkwater rekening. U betaald geen WOZ belasting. U heeft zelfstandige aansluitingen voor gas, elektriciteit en internet (Starlink). In het zicht van de politieke ontwikkelingen wordt permanente bewoning toegestaan. U kunt zich gewoon inschrijven in de gemeente Mijdrecht.

Het geheel komt begin december 2024 vrij. Uitsluitend koop, geen verhuur.

Prijs op aanvraag. Overdracht middels een koopcontract en via de notaris. 

Bij belangstelling graag een email naar jcaqua2@gmail.com

Bezichtiging kan op afspraak.