Chakra sieraden set

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 82x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De kleuren en stenen die bij de zeven chakra’s passen komen bij elkaar in deze kleurrijke set. Deze zeven kleuren vormen samen ook nog eens de regenboog, het symbool van diversiteit en harmonie. Niet toevallig natuurlijk!

Het woord Chakra betekent wiel of kring en is afkomstig uit het Sanskriet. Chakra's zijn energie- en bewustzijnscentra in het menselijk lichaam. Het zijn geen fysieke, in het lichaam aan te wijzen centra, maar energiewervelingen van de menselijke aura. Elk chakra doorstraalt het lichaam en heeft een specifieke invloed op bepaalde orgaanfuncties, zoals bijvoorbeeld de bloedsomloop, de hormoonhuishouding, de emoties en het denken. De chakra`s transformeren de kosmische levensenergie die bij ieder mens aanwezig is.

Alle chakra's zijn traditioneel verbonden met kleuren, symbolen, mantra's (bepaalde klanken) en elementen. Zij activeren de daarmee in verband staande chakra`s.

  • De fraaie armband met metalen, zilverkleurige schakeltjes heeft een lengte die instelbaar is van 19 tot circa 23 cm. en de kraaltjes hebben een diameter van circa 0,6 cm.
  • De ketting met metalen, zilverkleurige schakeltjes heeft een lengte die instelbaar is van 50 tot circa 55 cm. De fraaie hanger heeft een lengte van circa 10 cm. en de kraaltjes hebben een diameter van circa 0,6 cm.
  • De oorbellen zijn circa 6 cm. lang (incl. haakje van chirurgisch staal) en de kraaltjes hebben een diameter van circa 0,5 cm.

 

De sieraden zijn evt ook afzonderlijk te koop

 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.