Chakra energie kaarten, Walter Lubeck

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 95x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Chakra energie kaarten, Walter Lubeck
Uitgever: Schors V.O.F., Uitgeverij
Nederlands2002
191 pagina's
13x18x4 cm het doosje
Boek en kaartjes in goede staat, alleen het doosje heeft vooraan en aan de zijkant vlekjes van vet vermoed van een kaars 

Inhoud:
De Chakra Energie Kaarten zijn dragers van helende woorden voor het lichaam, de geest en de ziel. Elke Chakra Energie Kaart heeft een bijzondere en geneeskrachtige 'zegel', die zijn boodschap direct op de gebruiker overdraagt. De kaarten zetten een vloeiend en harmonieus genezingsproces in werking en inspireren op een liefdevolle manier. 
De affirmaties van de Chakra Energie Kaarten zijn in het bijbehorende handboek door Walter Lübeck uitgebreid met een toepassingsadvies, dat behulpzaam en ondersteunend is bij het vrijmaken van geblokkeerde energieën. Per Chakra Energie Kaart biedt hij een hulpmiddel aan, zoals helende stenen, Aroma-essences en Bachbloesemremedies, waardoor de Energie optimaal aangevuld wordt. De Chakra Energie Kaarten vormen een compleet geheel, maar laten zich ook uitstekend combineren met andere spirituele vormen van genezing, ontwikkeling of inspiratie. 
De Chakra Energie Kaarten zijn verdeeld in zeven typen kaarten, elk type kaart is geschikt voor een specifiek werkingsgebied van de fijnstoffelijke energie: zeven hoofdchakra's, zeven bijchakra's en vier belangrijke auravelden. Deze 126 kaarten zijn aangevuld met 28 extra kaarten om specifiek te kunnen werken met bijvoorbeeld een favoriete affirmatie, een persoonlijke blokkade-indicator of specifieke probleemvelden. 
De 154 inspirerende Chakra Energie Kaarten nodigen uit om op speelse en creatieve manier te werken met de krachten en fijnstoffelijke energieën van het spirituele lichaam.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.