Chakra armband uit India

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 41x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

In deze handgemaakte chakra armband uit India zijn de verticaal geslepen kleurrijke stenen vervlochten  met echt leer. De zeven verschillende kleuren in de armband staan symbool voor de zeven chakra’s en vormen samen ook nog eens de regenboog, het symbool van diversiteit en harmonie. Niet toevallig natuurlijk!

  • Het woord Chakra betekent wiel of kring en is afkomstig uit het Sanskriet. Chakra`s zijn energie- en bewustzijnscentra in het menselijk lichaam. Het zijn geen fysieke, in het lichaam aan te wijzen centra, maar energiewervelingen van de menselijke aura. Elk chakra doorstraalt het lichaam en heeft een specifieke invloed op bepaalde orgaanfuncties, zoals bijvoorbeeld de bloedsomloop, de hormoonhuishouding, de emoties en het denken. De chakra`s transformeren de kosmische levensenergie die bij ieder mens aanwezig is.
  • Alle chakra`s zijn traditioneel verbonden met kleuren, symbolen, mantra`s (bepaalde klanken) en elementen. Zij activeren de daarmee in verband staande chakra`s.

Dit armbandje is van 100% natuurproducten gemaakt en heeft een lengte van 16-23cm (verstelbaar, 3 standen). Het is circa 1,7 cm breed en de zilverkleurige, bloemvormige knoop heeft een diameter van circa 1,8 cm.

 

Let op: De kleurencombinatie van de armband wijkt per armbandje licht af. We kunnen niet garanderen dat jouw armbandje precies zoals op de foto is.

 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.