MarktPlaza

Centerparcs cadeaubon waarde 150 euro

152x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Productomschrijving

Er even tussenuit gaan wordt met deze unieke aanbieding wel heel erg aantrekkelijk! De Center Parcs Midweek Cadeaubon t.w.v. maar liefst €150 is geldig voor een midweekverblijf buiten de schoolvakanties/feestdagen op een van de parken in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk en mag gebruikt worden voor diverse cottagetypes van 4 personen of meer. De bon is ook te combineren met Vroegboek-, Familie-, 55+ Korting en ActiviteitenCadeau.

Kom samen onbezorgd genieten, midden in de natuur. Dicht bij huis of over de grens. Hoor de herfstbladeren onder je voeten knisperen tijdens een boswandeling of voel de zeewind door je haren als je uitwaait op het strand. Laat je verrassen door de smaak van speciale seizoensgerechten en kruip knus rond de open haard in je (vernieuwde) cottage. Bij Center Parcs ben je welkom om samen nieuwe ervaringen te delen en herinneringen te maken.

Kenmerken

Let op:

Boek je verblijf nadat je de unieke code hebt ontvangen, deze heb je nodig bij je boeking.
Combineer je de cadeaubon met een van de genoemde kortingen? Dan wordt eerst de Vroegboekkorting in mindering gebracht op de cottagehuur en vervolgens de Familie- of 55+ Korting (indien van toepassing). Daarna wordt het ING voordeel verrekend.

Voorwaarden

Geldig voor een midweekverblijf (maandag-vrijdag) met aankomst in de periode 6 november 2023 t/m 18 maart 2024
Geldig voor de parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk m.u.v. Park Allgäu (D).
Geldig voor alle cottagetypen m.u.v. 2-/3-persoons accommodaties, cottages voor 10 personen of meer en speciale cottages waaronder maar niet beperkt tot: Woonboten, Boomhuizen, Safaritenten, Pony cottages, Kids cottages, Jungle Cabana’s, Wellness cottags, Exclusives en themacottages.
Geldig in combinatie met 20% Familie- of 55+ Korting (beschikbaar indien je minimaal 2 maanden voor aankomst boekt). Let op: deze korting is niet geldig voor alle aankomstdata en cottagetypen
Geldig in combinatie Activiteitencadeau (gratis vouchers t.w.v. €30 waarmee je tot 3 activiteiten of services kunt boeken, beschikbaar indien je minimaal 2 maanden voor aankomst boekt)
Geldig in combinatie met Vroegboekkorting: 2 tot 4 maanden voor aankomst: 10% of 4 tot 6 maanden voor aankomst: 15%
Niet geldig tijdens feestdagen en vakantieperioden: 25 december 2023 t/m 1 januari 2024, 12 t/m 19 februari 2024.
Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, acties, Last Minute kortingen, Friends-voordelen, gratis voorkeursligging, overige niet genoemde kortingen en voor reeds gemaakte boekingen.
Er geldt een minimale cottagehuur na aftrek van alle kortingen en de cadeaubon van €129
De cottagehuur is exclusief toeristenbelasting en eventueel andere overheidsbelastingen. Bedlinnen bij Comfort cottages is optioneel bij te boeken.
Maximaal één cadeaubon per cottage, de cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld, eventueel restantbedrag na inlevering van de bon wordt niet uitgekeerd.
Bon kan verzilverd worden via
Wijzigingen onder voorbehoud
Laatste boekingsdatum met deze cadeaubon is 17 december 2023
Deze voucher is in te wisselen tot 18-12-2023