MarktPlaza

Cecily von Ziegesar Wat er ook gebeurt

147x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cecily von Ziegesar Wat er ook gebeurt
Paperback in uitstekende staat
Het eindexamen is nu echt in zicht en dus zijn de dames van de Constance Billard School for Girls druk in de weer. Nee, niet met studeren, maar met het zoeken naar de juiste witte graduation dress van de hipste designer in New York. En met het zoeken naar het juiste vriendje uiteraard. Als dat betekent dat je het vriendje van je beste vriendin moet afpakken, dan moet dat maar. De mysterieuze Gossip Girl houdt alles in de gaten en maakt de sappige details wereldkundig op haar goedbezochte site.
Welkom aan de Upper East Side, New York, waar mijn vriendinnen en ik de royalty van onze privéscholen zijn. Onze diploma-uitreiking is natuurlijk maar een excuus om een vet feest te geven. Alsof we daar überhaupt een goede reden voor nodig hebben...
We zijn bijna klaar met highschool - voorgoed. Maar voor we naar de topuniversiteit van onze keuze gaan, is er genoeg dat ons bezighoudt. B treft S kussend aan in de douche... met N. Over stoom gesproken! Maar zelfs B kan zien dat N en S het hotste koppel ooit zijn, toch? Neuh... B staat klaar om de catwalk van de wraak te betreden, en ik heb kaartjes voor de eerste rij. Nu maar rustig achterover zitten en de show bekijken vanachter mijn oversized Chanel-zonnebril.
Je weet dat je van me houdt,
Gossip Girl