MarktPlaza

Catherine Cookson - Miniserie Box ( 9 DVD) met oa Catherine Zeta Jones

71x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

1080:00 minuten

Acteurs: James Fox Tim Healy Catherine Zeta-Jones Polly Adams Lloyd Owen Ray Stevenson Tom Goodman-Hill

De Schaduwzijde van het Geluk (A Dinner of Herbs)
Als Hal nog maar een jochie is, wordt zijn vader vermoord door de meedogenloze Dan Bannerman. Vanaf dat moment koestert Hal een diepgewortelde haat jegens Bannerman. Dat gevoel blijft onverminderd, zelfs in latere jaren als hij zelf vader is geworden. Het verhaal neemt een explosieve wending als Hal een schokkende ontdekking doet: de man met wie zijn geliefde stiefdochter Kate graag wil trouwen, is niemand minder dan de kleinzoon van Bannerman!

Smal is het Pad (The Cinder Path)
Het is september 1913. Op Moor Burn Farm speelt Edward MacFell als een ware tiran de baas over iedereen. Ook zijn eigen zoon Charlie heeft zwaar onder hem te lijden. De vriendelijke jongeman voelt zich intussen een geboren verliezer. Maar dan wordt Charlie's vader na een dom misverstand gedood door een boerenknecht. En kort daarna verschijnt de vrouw ten tonele die Charlie's wereld helemáál op zijn kop zal zetten: de plaatselijke schoonheid Victoria Chapman...

Vlucht naar de Heuvels (The Dwelling Place)
Cissie Brodie groeit op in het ruige Noord-Engeland aan het begin van de 19e eeuw. Ze is nog maar net zestien geworden als het noodlot toeslaat: een cholera-epidemie eist het leven van haar beide ouders. Plotseling moet Cissie als oudste zorgen voor haar vijf broertjes en zusjes. Er lijkt niets anders op te zitten dan aan te kloppen bij het armenhuis. Maar Cissie moet er niet aan denken dat het gezin daardoor uiteen zou vallen en zoekt wanhopig naar een oplossing.