MarktPlaza

Carla Mittendorff - Zorgen Voor Jezelf Ik Ben Niet Meer Vooruit Te Branden ...

72x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Carla Mittendorff  - Zorgen Voor Jezelf  Ik Ben Niet Meer Vooruit Te Branden ...

BCZ

over werkstress, burnout en overspanenheid
Zorgen voor jezelf - Ik ben niet meer vooruit te branden ...

96 pagina's

Een praktische leidraad bij het voorkomen en behandelen van burnout en stress. Wat is burnout nu precies, waar is het afhankelijk van (werkdruk, balans werk-prive, zingeving) en hoe kun je merken dat je burnout raakt (vermoeidheid, verlies van binding, stressklachten)? Er wordt veel aandacht besteed aan het voorkomen van burnout (zoals het stellen van haalbare doelen, het belang van 'flow') en aan het herstellen van burnout (relaxatie, assertiviteit, coaching, verwerking). Het boek is bedoeld als hulpmiddel voor mensen met een (dreigende) burnout, voor (arbeids- en organisatie-)psychologen, hulpverleners, pz-managers en coaches.

Dit boek geeft een praktische leidraad bij het voorkomen en behandelen van burnout en stress.

Herstellen van een burn-out
Wat is burnout nu precies, waar is het afhankelijk van (werkdruk, balans werk-prive, zingeving) en hoe kun je merken dat je burnout raakt (vermoeidheid, verlies van binding, stressklachten)? Er wordt veel aandacht besteed aan het voorkomen van burnout (zoals het stellen van haalbare doelen, het belang van 'flow') en aan het herstellen van burnout (relaxatie, assertiviteit, coaching, verwerking).

Voor wie?
Het boek is bedoeld als hulpmiddel voor mensen met een (dreigende) burnout, voor (arbeids- en organisatie-)psychologen, hulpverleners, pz-managers en coaches.


Zorgen voor jezelf
Dit boek is verschenen in de serie Zorgen voor jezelf. De toegankelijke en praktische boeken uit deze serie helpen mensen inzicht te krijgen in mogelijke oorzaken van veel voorkomende (gedrags)problemen, en geven handvatten om er zelf iets aan te doen.

Ieder deel van de serie is geschreven door een of meer auteurs die op dat specifieke terrein deskundig zijn en in de praktijk ervaren zijn. De serie als geheel staat onder redactie van de psychologen Theo IJzermans en Jan Schouten.


Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties