MarktPlaza

Canny Collar, Nieuw, €20

303x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nu in de aanbieding!!

De Canny Collar is een trainingshalsband, ontwikkeld om uw hond af te leren aan de riem te trekken. De Canny Collar gemaakt van een normale halsband met een sliplijn die over de neus van de hond gaat. De riem word vastgemaakt achter het hoofd van de hond in plaats van onder zijn kin.

Vanwege de unieke vormgeving wordt de hals niet dichtgeknepen en komt de sliplijn niet in de ogen van uw hond. Ook zijn mond wordt niet belemmerd, zodat hij vrij kan eten, drinken en hijgen.

U kunt de Canny Collar goed gebruiken om uw hond te leren aan een normale riem te lopen, zodra uw hond gewend is aan de Canny Collar haalt u af en toe de sliplijn van zijn neus om te zien hoe hij vooruitgaat!

De Canny Collar moet worden gezien als traininghalsband. Het heeft enkel een extra bandje dat over de snuit past. Het rukt de kop niet opzij zoals het geval is bij de Halti en Gentle Leader (deze kunnen ernstige schade toe brengen aan de nek van de hond) en snijdt ook niet in de oksels zoals bij een Gentle Walker, maar werkt aan beide kanten van de kop van de hond en oefent daar een lichte druk uit.

De Canny Collar is gemakkelijk om te doen bekijk het plaatje of deze link. Zorg er wel voor dat de halsband van de Canny Collar veel strakker zit dan normaal. De Canny Collar is verkrijgbaar in de volgende maten;

Maat 1: 23 t/m 28 cm

Maat 2: 28 t/m 33 cm

Maat 3: 33 t/m 38 cm

Maat 4: 38 t/m 43 cm

Maat 5: 43 t/m 48 cm

Maat 6: 48 t/m 53 cm

Maat 7: 53 t/m 58 cm

(Maat: Eerste gaatje / laatste gaatje) Meet het strak achter de oren !

Wederom een kwaliteitsartikel van Gappay!!

Voor bestelling maak €25.50 (€20 + €5.50 verzendkosten) over naar Nisgav, Rek.nr. IBAN: NL60ABNA0500124302 Met vermelding van uw: Naam + Canny Collar. Daarna stuur a.u.b. een email met uw gegevens.