MarktPlaza

Cannondale Moterra 2 - Elektrische Fiets

514x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De Cannondale Moterra 2 biedt alles wat je ooit nodig hebt van een off-road fiets, en voegt vervolgens een krachtige elektromotor toe om de entertainmentwaarde te vermenigvuldigen.
 
Het frame is een combinatie van kracht en lichtgewicht met een Carbon-voor-driehoek en SmartForm C1 lichtmetalen achterbrug en produceert een lichtgewicht, stijf frame om een ​​controleerbare bediening te bieden voor uitdagende paden.
 
Je hebt meer dan genoeg vermogen om verder of sneller te rijden met de Bosch PowerTube 625 Wh batterij die de Bosch Performance Line CX 250 W aandrijfeenheid voedt, die trapondersteunende kracht levert om je te helpen heuvelopwaarts te klimmen en je benen fris te houden. Beschermd tegen schade door obstakels door een aangepaste slipplaat, is de motor ook lager in het frame om het gewicht beter te verdelen en de stabiliteit te verbeteren.
 
Uitgerust met een DownLow Dropper-zadelpen met stuurafstandsbediening zodat het zadel kan worden verplaatst wanneer meer manoeuvreerbaarheid vereist is of uit de weg ligt op steile afdalingen. De Maxxis Minion DHF / DHR brede banden zijn ontworpen voor maximale tractie en hebben een agressief profiel in een hoog volume behuizing waardoor de fiets zich in de beklimmingen kan nestelen.
 
Uitgerust met RockShox Lyrik Select Charger RC voorvorkvering, met maximaal 160 mm veerweg, zorgt ervoor dat de fiets klaar is om veeleisende paden aan te gaan. In combinatie met RockShox Deluxe Select + RT achterdemper voor optimaal rijcomfort door harde slagen van zware paden te absorberen.
 
Soepel schakelen is gegarandeerd door de SRAM NX Eagle 12-versnellingsoverbrenging, die een reeks versnellingen biedt voor elke situatie en duurzaam is voor langdurige prestaties, zelfs zonder een motor kunt u gemakkelijk elke helling beklimmen. De Magura MT5 hydraulische schijfremmen met 4 zuigers leveren een consistent remvermogen op alle terreinen en met de mogelijkheid voor alle weersomstandigheden kunt u met vertrouwen bochten nemen en snel afdalen wetende dat u veilig aan het einde zult stoppen.