MarktPlaza

Camper Comfort Family 4

39x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Camper Comfort
Model: Family 4
Aantal slaapplaatsen: 4
Standplaats: Regio Amsterdam-Schiphol
Transmissie: Handgeschakeld
Opties:
Camper voor 4 personen mer een fransbed en hefbed.
Deze heerlijke camper is voorzien van een makkelijk opstapbaar franbed en een hefbed. Hierdoor is hij uitermate geschikt tot 4 personen.
De zitgroep biedt samen met de twee draaibare fortuis een heerlijk plek om aan te zitten, een gezellig spelletje met elkaar of te genieten van een maaltijd.
Voorzien van luxe keuken met een grote koeling en vriezer, ruime natte cel met toilet , wasbak en separate douchecabine.
Voor het buiten leven is deze camper voorzien van een grote zonneluifel, zodat u tot in de late uurtjes heerlijk kun relaxen.
Natuurlijk is het prettig om de omgeving per fiets te verkennen, u kunt u fietsen daarom heel gemakkelijk meenemen op de fietsdrager die aan de achterkant van de camper is bevestigd.
Deze moderne camper is voorzien van ledverlichting, zuinige koelvries combie, hete lucht verwarming en boiler.
Deze camper is van alle gemakken voorzien; waaronder een keuken met koelkast, vriesvak en 3-pits gascomfort. Een riante zit, waar u gezellig met 4 personen kunt vertoeven, biedt veel comfort tijdens de rit. Verder is de camper voorzien van een kledingkast, een toiletruimte (voorzien van een cassettetoilet) en een douchevoorziening. Het hefbed haalt u in een handomdraai naar beneden. Onder het vaste bed (Fransbed/dwarsbed) is een ruimte gecreƫerd waar u uw bagage kunt opbergen. De buitenzijde is voorzien van een cassetteluifel en fietsendrager.