Camos- CN-900 Navigatiesysteem met monitor functie

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 98x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De CN-900 garandeerd korte schakeltijden tussen de monitor en het navigatiesysteem door gebruikt te maken van een trigger kabel.

De CN-900 is voorzien van een automatische dimsysteem zodat u onder alle omstandigheden een goed zicht heeft op de monitor.

Aan de zijkant van het systeem zitten de knoppen voor helderheid en volume om snel te schakelen tussen verschillende waarden.

U kunt schakelen tussen 3 standen: navigatie systeem, monitor of monitor in navigatiesysteem(picture in picture systeem)

De CN-900 beschikt over een contrastrijke hoge resolutie 7 "touchscreen display met LED-achtergrond verlichting, waardoor u in alle situaties een goed zicht heeft op de monitor.

Het volume van de luidspreker wordt aangepast aan het motorgeluid van de grotere voertuigen. Daarnaast is het mogelijk om het geluid van de camera en de navigatiestem via een audio-uitgang te horen via de luidsprekers van de auto.

De Camos CN-900 wordt standaard geleverd met een zuigvoet. Deze is te bevestigen op het voorruit of op het dashboard.

Het is mogelijk om gewichten en afmetingen van het voertuig in te voeren en de route wordt berekend aan de hand van de ingevoerde gegevens, zodat u bijna nooit voor een verassing komt te staan.

Ook is het mogelijk om een logboek aan te maken, zodat u achteraf precies kan zien waar en wanneer u ergens bent geweest.

De CN-900 wordt geleverd met de volgende landkaarten:

Albania, Andorra, Belgium, Bosnia and Herzegowina, Bulgaria, Danmark, Germany, Estonia, Finland, France, Gibraltar, Greece, Great Britain, Italy, Ireland, Kroatia, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Macedonia, Moldawia, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Austria, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Sweden, Switzerland, Slovakian Republic, Slowenia, Spain, Czech Republic, Turkey, Ukraine, Hungary, Vatikan City en Belarus.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.