MarktPlaza

camera set 1 x bestuurbare PTZ Dome camera – 5MP

1788x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

mogelijk van 1 - 8 camera's

Het bekabeld camerabewaking systeem van ProSeries met 1 x bestuurbare PTZ bewakingscamera is o.a. geschikt voor: grote bedrijfspanden, loodsen, appartementencomplexen, toezichthouders of de scheepvaartindustrie. Door de 18 x auto zoom / focus lens kunt u tot aan de kleinste details inzoomen.

De Sony image sensor met een resolutie van 5MP 3K HD geeft een fenomenaal beeldresultaat. De krachtige IR leds maakt het mogelijk om een nachtzicht tot 80 meter te kunnen waarnemen.

Met de bijhorende software kunt u overal ter wereld live monitoren vanaf uw smartphone, tablet of computer. Het systeem ondersteund apparaten zoals: Windows, MacOS, iOS (iPhone iPad) en Android. Het is mogelijk om de PTZ bewakingscamera te bedienen vanaf u Smartphone, computer of via het systeem zelf.

Draadloos is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze ProSeries powerline adapters. Verbinding via het stroomnet en de voordelen van een bekabeld systeem. Één adapter bij de opnamerecorder en één adapter in een dichtstbijzijnde stopcontact bij iedere camera, in feite is het een bekabelde verbinding maar draadloos omdat u geen kabels hoeft te trekken van de opnamerecorder naar de camera. Deze oplossing is betrouwbaarder en stabieler ten opzichte van een WiFi systeem.   MEER INFO : www.camerasystemen-nederland.nl

camerasystemen-nederland is onderdeel van areavisum