MarktPlaza

✅ Byomic Microscoopset 40x - 1024x in Koffer

585x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Prachtige Byomic Microscoopset 40x - 1024x in Koffer met 2 jaar garantie.  
 Kwaliteitsaanduiding: Nieuw.Byomic Microscoopset 40x - 1024x in Koffer

De Byomic Beginners Microscoopset 40x - 1024x in Koffer is de ideale microscoop voor jong en oud met interesse in microscopie. Deze biologische microscoop wordt geleverd met twee groothoekoculairen (WF10x en WF16x) en een objectiefrevolver met drie verwisselbare objectieven (4x, 10x en 40x). Hierdoor kan een maximale vergroting behaald worden van 1024x. Met de meegeleverde Barlow-lens kan een sterkere vergroting behaald worden. Ook is de Byomic Beginners Microscoop uitgerust met een usb-oculair zodat het beeld getoond kan worden op een computer of laptop. Het is ook mogelijk om de microscoop te gebruiken op een Digibord waardoor hij uitermate geschikt is om in de klas te gebruiken. De set wordt compleet geleverd met onder andere microscoopbestek en preparaten. Dit alles is verpakt in een stevige kunststof draagkoffer.Behuizing

De microscoop heeft een metalen behuizing en een beweegbare tafel van 90 x 70 mm. Met het focuswiel stelt u de juiste hoogte van de tafel in waardoor u het preparaat haarscherp kunt bekijken. De tafel is uitgerust met twee handige klemmen waarmee een preparaat vastgeklemd kan worden waardoor het niet meer verschuift. De tafel is verder uitgerust met een kleurenfilterschijf welke is voorzien van vijf kleuren (rood, oranje, geel, groen en blauw), zodat u het preparaat met een andere kleur kunt belichten, zodat u het preparaat anders kunt observeren.Verlichting

Deze oplicht- en doorlichtmicroscoop wordt gevoed door een voedingsadapter welke met de schakelaar bediend kan worden. U kunt schakelen tussen beide verlichtiingsstanden maar er ook voor kiezen om beide aan te zetten. Onderin de voet zit een draaiwiel waarmee u de sterkte van de verlichting kunt bepalen. Toepassing Byomic Microscoopset 40x - 1024x in Koffer

De Microscoopset 40x - 1024x in Koffer is geschikt voor het bekijken van bacteriën en parasieten bij onder andere vissen en het onderzoeken van mest. Ook voor het onderzoeken van bloed en urine is de Byomic Beginners Microscoopset uitermate geschikt.

Ook is het mogelijk om oculairen met andere specificaties aan te schaffen. Hiervoor haalt u de Barlow-lens uit de tube en kan een Ø 23mm oculair geplaatst worden. De Barlow-lens kan ook in de tube blijven, alleen kan er dan een oculair van Ø 20mm geplaatst worden.

Om het usb-oculair te kunnen gebruiken wordt er een cd met software meegeleverd. Deze software is geschikt voor Windows XP, VISTA, 7,8 en 10. Indien uw computer of laptop geen cd-speler heeft, kunt u de software hier downloaden.Levering:

  • 1x Beginners Microscoop 40x - 1024x in Koffer
  • 1x WF10x Groothoekoculair
  • 1x WF16x Groothoekoculair
  • 1x Barlow-lens
  • 1x USB MicrOculair (kabellengte 1 meter)
  • 1x Software
  • 1x kleurenfilterschijf met 5 kleuren
  • 1x Preparatendoosje met 5 permanente preparaten en 5 objectglaasjes
  • 1x Pincet
  • 1x Microtoom (om hele dunne plakjes mee te snijden)
  • 1x Broedinstallatie voor garnalen
  • 1x Gist
  • 1x Inbedmedium"Gum-Media"
  • 1x Zeezout
  • 1x Garnaleneieren
  • 1x Voedingsadapter (kabellengte 1,4 meter)
  • 1x Beschermhoes
  • 1x Stevige kunststof draagkoffer
  • 1x Handleiding (NL, GB, DE, FR, IT, ES en PT)


CameraOccasion. IN en VERKOOP
✅ NIEUW, OUTLETMODELLEN EN OCCASIONS


Tevens kunt u bij ons terecht voor sensor reiniging en lens kalibratie.

 
-  Minimaal 400 occasions op voorraad.
-  In onze web shop kunt u al onze artikelen bekijken, bestellen en veilig betalen.
-  Of kom naar onze winkel in Geldermalsen.
-  We zijn aangesloten bij “Webwinkel keur” waar onze klantenwaardering ruim boven de 9 is.
- VANDAAG BESTELD, VANDAAG VERZONDEN. (Gratis verzending v.a. € 100.00)
-  Onze occasions worden geleverd inclusief de accessoires die wij bij inruil hebben ontvangen.


✅ CameraOccasion heeft zich gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en tweedehands camera's, lenzen, kijkers en accessoires voor de scherpste prijzen. 

✅ Tevens kunt u bij ons terecht voor Sensor Cleaning en Lens Kalibratie. (Klaar terwijl u wacht.)

Tweedehands camera kopen of verkopen.
Onze occasions ofwel tweedehands camera's komen bij CameraOccasion niet alleen binnen door inruil, maar ook door direct tweedehands foto apparatuur in te kopen. U kunt dus altijd uw camera, objectief of kijker bij ons aanbieden om te verkopen zonder dat u verplicht bent om iets te kopen. Wij vergroten hierdoor ons aanbod in tweedehands camera's, lenzen en kijkers waardoor wij meer klanten kunnen voorzien in hun zoektocht naar een betrouwbare, gecontroleerde en met garantie te koop aangeboden gebruikte camera's. Bent u nieuwsgierig naar wat uw camera, objectief of accessoires opbrengt? Kom dan gerust lang bij ons in de winkel, de koffie/thee staat voor u klaar.
 
Verkoop van digitale camera’s.
De volgende accessoires worden altijd standaard meegeleverd als u een camera bij ons aanschaft: Bodydop, Accu, Oplader, Neck strap.
 
De artikelen worden geleverd met factuur. (Marge). Deze factuur is tevens uw garantiebewijs.
Heeft u vragen?  Onze professionele, behulpzame en vriendelijke medewerkers helpen u graag telefonisch, via de mail of chat.
Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons in de winkel.

✅ 1 jaar garantie op alle occasions. (tenzij anders is vermeld.)
 
CameraOccasion Geldersestraat 29 4191 BA  Geldermalsen. Nederland.  (0031) 0345-571794