MarktPlaza

Burt Hirschfeld en Edwin Fadiman - De witte moordenaar

94x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Burt Hirschfeld en Edwin Fadiman - De witte moordenaar
1988, Uitgeverij Areopagus
284 pag., isbn 90 6790 267 5
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
"De onderwereld kan hem niet bijhouden. Het wettelijk gezag kan hem niet tegenhouden. Vrouwen willen hem vasthouden. Napoleon Cruz is de ongrijpbare, meedogenloze koning van de cocainehandel in Latijns Amerika.
Als vijftienjarige zoon van een verslaafde prostituee heeft hij gezworen rijk te worden en zijn moeder uit haar armoedige bestaan te bevrijden. Napoleons ster rijst razendsnel in de woeste wereld van de misdaad en zijn kapitaal groeit uit tot miljoenen,. Napoleon raakt bezeten van macht. Hij wil meer, meer, meer!
Rechercheur Jack Keveney staat aan de goede kant van de wet.Als een keiharde , eerlijke politieman voelt hij zich geroepen recht en orde te handhaven en de straten van New York te zuiveren van verdovende middelen. Vanuit Washington komt het dringende verzoek het dodelijke imperium van Napoleon Cruz te penetreren en te vernietigen. Jack Keveney is de aangewezen man. Keveney heeft echter één zwakke plek: vrouwen.
Wanneer hij de exotische Nina Fuentes ontmoet, een fascinerende zakenvrouw en een charmante verleidster, weet Jack niet dat Nina de minnares is van Napoleon en dat zij vele koelbloedige moorden op haar geweten heeft.....
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'avontuur/thrillers/spanning'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
'De witte moordenaar' is een superspannende thriller vol geweld, erotiek en verraad."