MarktPlaza

Bürstner Lyseo Time T 736 Harmony Line

39x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Bürstner
Model: Lyseo Time T 736 Harmony Line
Bouwjaar: 2019
Lengte: 7.41 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Leeg gewicht: 2945 kg
Maximum gewicht: 3500 kg
Uitvoering: Overig
Transmissie: Handgeschakeld
Kilometerstand: 0
Opties:
Vermogen: 118 kW (160 PK)
Garantie: 24/120mnd fabr/wdich
## Aanvullende opties en accessoires

Vermogen: 118 kW (160 PK)
Garantie: 24/120mnd fabr/wdich
## Aanvullende opties en accessoires
- Cabineverduistering remis cassette
- Chassis pakket citroën - airco manueel
- Citroën fh-160ps-light-4035
- Combicontactdoos buiten 230v / 12v / tv
- Dakraam 40 x 70 cm
- Houder voor flatscreen
- Kabelvoorbereiding voor achteruitrijcamera
- Led-dagrijlicht
- Queensbed hoogteverstelbaar
- Skyroof
- Voorbereiding airco
Zeer complete en moderne 1/2 integraal camper met in hoogte verstelbaar queensbed. Met een Bürstner Lyseo geniet je van de mooiste reis en toch voel je, je thuis. Als geen ander slagen de designers van Bürstner er in om dit gevoel in een camper neer te leggen. Combinatie van juiste materialen en juiste kleuren zorgen voor één harmonieus geheel. Hiermnaast zijn plattegronden slim bedacht en kan men bij Bürstner maarstaven op jarenlange camperervaring. Het rijcomfort met de moderne BleuHDI techniek is ook zeer comfortabel. Het breedspoor chassis en de moderne technoiek zorgt voor een comfortabele, stille en zuinige camper.
Kom naar onze showroom en aanschow deze prachtige camnper. Onze verkoopadviseurs informeren een ieder graag.
FIFTY - FIFTY deal.
Deze Bürstner wordt extra interressant met de 50 % / 50 % Deals tot 5.000,-- aan accessoires. Kom naar de showroom en informeer naar het VOORDEEL !!
Deze camper wordt afgeleverd inclusief compleet afleverpakket welke bestaat uit: Schoonmaken buitenzijde, schoonmaken binnenzijde, technische eindcontrole, volledige standaard instructie bij afhalen (ca 2,0 uur) cabinemat, deurmat en volle brandstoftank tot € 100,-- . transport af fabriek naar dealer, kenteken, 24 maanden volledige garantie en tot 120 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden.
Genoemde gewichten rijklaar zijn rijklaar gewichten voor de standaarduitvoering incl. 75 kg voor de bestuurder, 1 lichtgewicht gevulde gasfles, 20 m. kabel, 20 liter water en gevulde brandstoftank. Het gewicht van extra opties, bagage en personen dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden.
LET OP: Onze advertenties worden vanaf onze website doorgeplaatst naar meerdere sites. Onze eigen site www.dejongrecreatie.nl is altijd actueel. Andere site helaas niet altijd. Kijk daarom ook altijd op www.dejongrecreatie.nl
2 Persoons Queensbed
Het queensbed is in het midden van het slaapgedeelte geplaatst. Aan beide zijde kan men langs het bedlopen en meestal is aan beide zijde een kledingkast geplaatst.Varianten met aan éénzijde een kledingkast en aan de andere zijde een bad/doucheruimte komen ook voor.