MarktPlaza

Bürstner Lyseo M 660

56x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Bürstner
Model: Lyseo M 660
Bouwjaar: 2020
Lengte: 6.99 meter
Aantal slaapplaatsen: 5
Leeg gewicht: 3050 kg
Maximum gewicht: 3850 kg
Uitvoering: Overig
Transmissie: Automaat
Kilometerstand: 0
Opties:
Vermogen: 120 kW (163 PK)
Garantie: 24/60 mnd fabr/wdich
## Aanvullende opties en accessoires

Vermogen: 120 kW (163 PK)
Garantie: 24/60 mnd fabr/wdich
## Aanvullende opties en accessoires
- Aluminium velgen 16'
- Automaat 7g-tronic plus incl. hold functie en actieve afstandsassistent distronic
- Chassis pakket
- De luxe pakket 21.5 kg
- Gewichtsverhoging naar 3.880 kg
- Hefbed elektrisch boven zitgroep
- Hoeslaken voor vaste bedden
- Mb sprinter 416 cdi 120 kw/163 pk
- Multimedia pakket
- Rijassistentie-pakket
- Skyroof
- Zonneluifel antraciet - 4,0 m incl. led verlichting
Deze camper is vanaf dinsdag 15 oktober te besichtigen in onze showroom.
De Lyseo M is ANWB CAMPER VAN HET JAAR !!!
Leverbaar in 2 indelingen, welke beiden in onze showroom te bezichtigen zijn, scoort de Bürstner Lyseo M op vele punten. Mercedes auto techniek gecombineert met de vele camper Know how van Bürstner staat hier een zeer moderne camper met uitstraling die zowel in het interieur als aan de buitenzijde zeer goed waarneembaar is.
Dit model de Lyseo M 660 Harmony Line beschikt over een frans bed met grote douche - toiletruimte en een zeer ruime zitgroep. Ook de luxe L keuken is riuim bemeten. Het getoonde model is uigevoerd met optioneel electrisch hefbed en biedt hierdoor slaapplaats aan 5 personen. Met de Lyseo M reist men naar de mooiste bestemmingen en in de Lyseo M heeft men het gevoel van thuis.
Deze camper wordt afgeleverd inclusief compleet afleverpakket welke bestaat uit: Schoonmaken buitenzijde, schoonmaken binnenzijde, technische eindcontrole, volledige standaard instructie bij afhalen (ca 2,0 uur) cabinemat, deurmat en volle brandstoftank tot € 100,-- . transport af fabriek naar dealer, kenteken, 24 maanden volledige garantie en tot 120 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden.
Genoemde gewichten rijklaar zijn rijklaar gewichten voor de standaarduitvoering incl. 75 kg voor de bestuurder, 1 lichtgewicht gevulde gasfles, 20 m. kabel, 20 liter water en gevulde brandstoftank. Het gewicht van extra opties, bagage en personen dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden.
LET OP: Onze advertenties worden vanaf onze website doorgeplaatst naar meerdere sites. Onze eigen site www.dejongrecreatie.nl is altijd actueel. Andere site helaas niet altijd. Kijk daarom ook altijd op www.dejongrecreatie.nl
2 Persoons Frans bed.
Het franse bed ook vaak betiteld als franse slaapkamer heeft een 2 persoonsbed aan 1 zijde van het voertuig welke in lengte richting is aangebracht. De douche en/of toiletruimte is hiernaast gesitueerd. Het voordeel van deze indeling is de grote ruimte werking in het voertuig.