MarktPlaza

Buiten tafellamp op zonne energie

33x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Koperen Buiten tafellamp, op zonne-enerigie en met schemersensor.

De moderne buitenlamp bestaat uit Metaal. De buiten tafellamp heeft de kleur koper. Deze koperen buitenlamp heeft geïntegreerd LED. Het vermogen van deze lamp is 1 watt en de lichtkleur 3000K (Warm wit). De moderne buitenlamp heeft de IP waarde IP44 (stof- en waterbestendig). Deze lamp is hierdoor geschikt voor plekken waar water en vocht kan komen. Deze lamp is niet dimbaar.

Schakelaar

Deze lamp is uitgevoerd met een schemersensor. Een schemersensor zorgt ervoor dat de lamp automatisch aangaat als het donker wordt. Wanneer het weer licht wordt gaat de lamp automatisch weer uit. Hierdoor is het verbruik lager en brand de lamp enkel wanneer het nodig is.

Zonne-energie

Deze lamp werkt op zonne-energie. Solar verlichting is een milieuvriendelijke manier om uw tuin te verlichting. Het voordeel van tuinverlichting op zonne-energie is dat u geen kabels hoeft aan te leggen. Daarnaast gaan deze lampen automatisch aan als het donker is en weer uit als het licht wordt. Het is wel van belang dat de lamp genoeg zonlicht krijgt, zodat de batterij goed wordt opgeladen.

levering: 1 x solar lamp met prikker.
Maten zijn circa: de breedte is 18 cm, de hoogte is 39 cm en de diameter is 18 cm.

solar-lamp-buiten-27733 )

 tel; +31(0)683603899