MarktPlaza

Buddy Tegenbosch - Mijn Nacht Met Vedder (Hardcover/Gebonden) Nieuw

61x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Buddy Tegenbosch  - Mijn Nacht Met Vedder  (Hardcover/Gebonden) Nieuw

BCZ

  • 96 pagina's

Buddy Tegenbosch (1975) werd geboren in Eindhoven. Sinds 2000 is hij werkzaam als piloot bij Lufthansa. Tegenbosch debuteerde als auteur met de jeugdroman Pokerface (2012). Daarna verschenen Oog om oog (2015), Livestream (2017) en Match (2019). Match werd in 2020 bekroond met de Prijs van de Jonge Jury.Buddy's belangrijkste doel is om jongeren te laten zien dat lezen niet saai en suf is, maar juist spannend en interessant. Misschien zelfs wel leuker dan het kijken van een film of serie. Hij bezoekt daarom het hele jaar door middelbare scholen om leerlingen van welk niveau dan ook te enthousiasmeren en te inspireren. Dat vindt hij zeker zo belangrijk als het schrijven zelf.

Hoe een nachtelijke roadtrip helpt bij het verwerken van een verliesBuddy Tegenbosch won met Match de Prijs van de Jonge Jury 2020
‘Ik wil ervoor zorgen dat ik niet vergeten word.’ Eigenlijk bedoelt Noor hiermee niet zichzelf, maar haar vader. Hij is plotseling overleden en hoewel Noor hem ontzettend mist, merkt ze tot haar schrik dat ze soms een paar uur niet aan hem heeft gedacht. De angst om haar vader te vergeten wordt steeds groter. Dan klopt Vedder op haar slaapkamerraam. Hij neemt haar een nacht mee op zijn Harley en zorgt ervoor dat ze het verlies van haar vader letterlijk een plek kan geven. Mijn nacht met Vedder is het verhaal van twee jongeren die elkaar weten te vinden tijdens een nacht die ze nooit zullen vergeten.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties