MarktPlaza

Broed nest - zwaluwen - vogel -tuin deco

62x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Maakt een prachtige boerderij sfeer met behulp van deze nesthouders voor zwaluwen .

Door de toenemende industrialisering van de boeren bedrijven met nu half open schuren ging de ooit overvloedig beschikbare nest en broed plaatsen verloren en zo de kans op voortplanting cq bestaan voor onze lokale zwaluwen. Met het ophangen van een dergelijke nesthouder helpen we weer het aantrekken van deze helaas heel zeldzame vogels, mooi toch om ze weer te vinden bij u thuis !!!
We ondersteunen zo, met zo'n zwaluwnest onze prachtige natuur en daarmee een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud van een rijk vogelleven !

Het nest van de zwaluw is gebouwd van cement dat gegoten is op spaanplaat en kan gemakkelijke geschroevd worden. Wanneer een paar zwaluwen nesten, zullen vele generaties volgen en groeien er meer nesten in.

Enkele andere hulpmiddelen voor de natuur zijn de bijenstal,  observatie doos voor vogels, vlinder doos, etc.Leveringsomvang : 1 Broed nest - Nesting steun voor boerenzwaluw
( GAR - slikken- dining - NKH2 )

Afmetingen: Hoogte 14,5 cm x Lengte 15 cm x 9 cm diepte

Geschatte gewicht : 1.1 kg]

gloednieuw
tags: Nist bijstand voor zwaluwen nestelen aids , nest , zwaluwen nest , kroost kans voor zwaluwen , boerenzwaluw , slikt ,  

( GAR - slikken- dining - NKH2  )

 tel; +31(0)683603899